Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Τραμπ με τη μίμηση του Alec Baldwin! [vid]

Φωτό από Facebook / Saturday Night Live
Φωτό από Facebook / Saturday Night Live

Για μία ακόμη φορά, ο -εκλεγμένος πια- Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, “ερεθίζεται” από μία τηλεοπτική εκπομπή και παίρνει… σβάρνα το Twitter για να διαμαρτυρηθεί! Εκπληκτικός Alec Baldwin!

Κατά την διάρκεια της προκελογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, κάνοντας μάλιστα στο τέλος και κοινές προεκλογικές εμφανίσεις μαζί της, είχε πει μια φράση. Μια φράση που αποτελούσε μια… μεγάλη αλήθεια.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του υποψήφιου -τότε- Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, του είχαν πάρει… με το ζόρι τη διαχείρηση του λογαριασμού του στο Twitter, διότι η λέξη “αυτοέλεγχος” ήταν σταθερά απούσα από το λεξιλόγιό του και κάθε φορά που κάποιος έλεγε κάτι στο Twitter, ο Τραμπ “άρχιζε να απαντά στις 03:00 το πρωί”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα!

Είπε, λοιπόν, ο Πλανητάρχης: “Αν ο Τραμπ δεν μπορεί να χειριστεί το Twitter, δεν θα πρέπει να είναι καθόλου κοντά στο “κουμπί” των πυρηνικών“.

Δείτε το βίντεο

Φοβερός Baldwin!

Και να που είχε δίκιο, αφού ακόμη και τώρα, που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, εξαπολύσει επιθέσεις στο Twitter επειδή τηλεοπτικές εκπομπές τον σατυρίζουν!

Και μάλιστα με επιτυχία, να συμπληρώσουμε. Διότι η νέα αφορμή δόθηκε από μία εκπληκτική μίμηση του -επίσης εκπληκτικού- Alec Baldwin, ο οποίος στην εκπομπή Saturday Night Live “ντύνεται” Ντόναλντ Τραμπ, από την προεκλογική περίοδο ακόμα.

Χθες, λοιπόν, ήταν η πρώτη μίμηση του “εκλεγμένου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ”. Και ήταν ξεκαρδιστική. Πιθανότατα γέλασαν όλοι, εκτός από τον ίδιο τον Τραμπ, ο οποίος με tweet του, χαρακτήρισε την εκπομπή “μονόπλευρη” και “μεροληπτική“, συμπληρώνοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία!

Δείτε το tweet του Ντόναλντ Τραμπ

Και το βίντεο με τον Alec Baldwin για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας 

Πηγή: abcnews.go.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε