Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εμφανίστηκε η Ρούμπι στη δίκη του Μπερλουσκόνι! (ΦΩΤΟ)

Εμφανίστηκε η Ρούμπι στη δίκη του Μπερλουσκόνι! (ΦΩΤΟ)

Το σκάνδαλο (Ρούμπι-γκέιτ) πήρε το όνομά της. Αλλά εκείνη δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιατί… ήταν διακοπές. Μέχρι σήμερα, που προκάλεσε «σεισμό» στο Μιλάνο.

Η 19χρονη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, ένα από τα (ανήλικα) κορίτσια των μπουνγκα-μπούνγκα πάρτι του «καβαλιέρε» στη βίλα του Άρκορε, την οποία ο πρώην πρωθυπουργός είχε… «βαφτίσει» ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Μιλάνου για να καταθέσει στη δίκη στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για προαγωγή πορνείας.

Μέχρι σήμερα η Ρούμπι δεν είχε εμφανισθεί και είχε… ειδοποιήσει πως βρισκόταν στο Μεξικό και θα επέστρεφε τις πρώτες εβδομάδες του 2013.

Η νεαρή δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των κατηγορουμένων, αλλά της έχει ζητηθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης από τους συνηγόρους του Μπερλουσκόνι.

Οι δικηγόροι του «καβαλιέρε» ζητούν παράλληλα από το δικαστήριο να αναστείλει την δίκη, λόγω της συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού στην προεκλογική εκστρατεία και άρα της αδυναμίας του να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Όμως η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι τόνισε ότι «η δίκη δεν πρέπει να διακοπεί, διότι ο Μπερλουσκόνι στις εκλογές αυτές δεν είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, ούτε καν γραμματέας του κόμματος Λαός της Ελευθερίας».

Ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι, Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε, τέλος, ότι «σε ένδειξη καλής θέλησης είναι έτοιμος να αποσύρει το αίτημά του να μπορέσει να καταθέσει, η Ρούμπι, ως μάρτυρας υπεράσπισης».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σόου Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική εκπομπή! VIDEO

Μπερλουσκόνι: Θα αθωωθώ για την υπόθεση Ρούμπι – Το κόμμα μου με ζητάει

Ρούμπι: “Ο Σίλβιο θα με γεμίσει λεφτά”

Ο πονόψυχος κύριος Μπερλουσκόνι: «Έδωσα λεφτά στη Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε