Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη από το θάνατο γυναίκας στη Βραζιλία! Την έσερναν αστυνομικοί με το περιπολικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη από το θάνατο γυναίκας στη Βραζιλία! Την έσερναν αστυνομικοί με το περιπολικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος μιας γυναίκας στη Βραζιλία, την οποία περιπολικό έσερνε για περίπου 300 μέτρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη Κλόντια Φερέιρα τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε μία παραγκούπολη όπου έμενε κοντά στο Ρίο Ντετζανέιρο.

Τη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών πήραν οι αστυνομικοί και την έβαλαν στο πορτπαγκάζ του περιπολικού για να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Η πόρτα όμως άνοιξε καθώς το όχημα βρισκόταν εν κινήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να σέρνεται στο δρόμο για σχεδόν 300 μέτρα, μέχρι που το όχημα σταμάτησε σε φανάρι.

Κάμερα κατέγραψε το περιστατικό και μάλιστα φαίνονται οι αστυνομικοί να βγαίνουν από το περιπολικό, να βάζουν πάλι τη γυναίκα στο πορτπαγκάζ και να συνεχίζουν. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν

Σύμφωνα με το γιο της 38χρονης, αυτη ήταν ζωντανή όταν την έβαλαν στο πορτπαγκάζ. Σύμφωνα με άλλους συγγενείς, η απάνθρωπη αντιμετώπιση της γυναίκας οφείλεται στο γεγονός πως οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν μπλεγμένη με τοπικές συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών.

Το βίντεο προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση της χώρας προκαλώντας σοκ σε όσους το είδαν.

Οι τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι σκότωσαν μια γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σέρνοντάς την επί 300 μέτρα από το πορτ μπαγκάζ του οχήματός του.

Τέλος, τον αποτροπιασμό της για το τραγικό περιστατικό εξέφρασε και η πρόεδρος της χώρας, Ρούσεφ, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο twιtter: «Ο θάνατος της Κλόντια σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο».

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτελέστηκε ράπερ θανατοποινίτης στο Τέξας

Οι τελευταίες στιγμές της Ρίβα Στέενκαμπ: “Είδε” το θάνατό της, κατέθεσε ειδικός – “Ο Πιστόριους ήξερε πως εκείνη ήταν στο μπάνιο όταν πυροβολούσε”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε