Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η ώρα των συλλήψεων για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν;

Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ στην Πορτογαλία - Αποκλειστική φωτογραφία της Daily Mirror
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ στην Πορτογαλία - Αποκλειστική φωτογραφία της Daily Mirror

Τέσσερις αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιάρντ βρίσκονται στην Πορτογαλία για να διαπραγματευτούν με τις τοπικές αρχές τη σύλληψη τριών υπόπτων για την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν από το ξενοδοχείο όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror αναφέρει πως τέσσερις ντετέκτιβ της μητροπολιτικής αστυνομίας έχουν ταξιδεύσει στην Πορτογαλία για να έχουν συνομιλίες με τους Πορτογάλους ομολόγους τους ενόψει της ενδεχόμενης σύλληψης τριών υπόπτων.

Η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στην περιοχή Πράια ντα Λουζ όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της τον Μάιο του 2007

Οι Βρετανοί αστυνομικοί έφτασαν χθες στο Αλγκάρβε, στη νότια Πορτογαλία, για να διεξαγάγουν μια “μυστική συζήτηση τεσσάρων ωρών” με Πορτογάλους αστυνομικούς και εισαγγελείς, γράφει η εφημερίδα, που δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες και video.

Οι τρεις ύποπτοι πιστεύεται ότι ανήκουν σε μια συμμορία διαρρηκτών και είχαν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

«Σε αναμμένα κάρβουνα» οι γονείς της Μαντλίν, περιμένουν νέα για την απαγωγή της κόρης τους

Στις αρχές Νοεμβρίου, η πορτογαλική αστυνομία, η οποία το 2008 είχε βάλει στο αρχείο την υπόθεση έπειτα από 14 μήνες αμφιλεγόμενων ερευνών, άνοιξε και πάλι την έρευνα και ακολουθούσε, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα, τα ίχνη ενός πρώην εργαζομένου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια ΜακΚαν όταν το τρίχρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε το 2007.

Αφού πέρασαν δύο χρόνια μελετώντας την υπόθεση, οι βρετανικές αρχές άνοιξαν επισήμως δική τους έρευνα τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο έδωσαν στη δημοσιότητα δύο σκίτσα ενός άνδρα που εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί με “ξανθά μαλλιά” τη νύκτα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαντλίν ΜακΚαν: Έρχονται οι πρώτες συλλήψεις για την εξαφάνισή της

Ξέρουν ποιος απήγαγε τη Μαντλίν ΜακΚαν αλλά δε μπορούν να τον συλλάβουν! (VIDEO)

Αυτός είναι ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν;

Άνοιξε ξανά η υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν στην Πορτογαλία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε