Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Η τρανσέξουαλ που ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τον Μάικλ Φελπς

Η τρανσέξουαλ που ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τον Μάικλ Φελπς

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή με ανάρτησή της στο Facebook προχώρησε η αυτοαποκαλούμενη κοπέλα του ολυμπιονίκη Michael Phelps.

Η 41χρονη Taylor Lianne Chandler αποκάλυψε πως γεννήθηκε άντρας και ονομάζεται David Roy Fitch.

Στην εφηβεία του ξεκίνησε θεραπεία και άλλαξε το όνομά του, ενώ στα 20 του χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των αρσενικών οργάνων.

ΣΤην πραγματικότητα γεννήθηκε ερμαφρόδιτη, καθώς είχε το ανδρικό μόριο αλλά όχι όρχεις και παράλληλα είχε αλλά χωρίς ωοθήκες.

“Δεν υπήρξα ποτέ άνδρας, ούτε έζησα σαν άνδρας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι με γνώρισε ως άνδρα.

Υπάρχουν άνθρωποι που με θυμούνται ως ανδρόγυνο παιδί”, σημειώνει, αποκαλύπτοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον παγκοσμίου φήμης αθλητή.

“Περνώντας χρόνο μαζί του ήταν σαν ένας εφηβικός έρωτας. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άνετα και αποδεκτή με κάθε τρόπο όπως μαζί του”.

Περιγράφοντας το πρώτο τους ραντεβού σε ένα παιχνίδι των Baltimore Ravens στο National Enquirer ανέφερε πως το ένα οδήγησε στο άλλο και κατέληξαν να κάνουν έρωτα στο ημίχρονο του αγώνα.

“Μετά ξανακάναμε έρωτα. Η οικειότητα μαζί του ήταν εκπληκτική. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να αισθάνομαι πραγματική γυναίκα.

Δεν του είπα ψέμματα για το παρελθόν μου, απλά ποτέ δεν το ανέφερα. Τώρα πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι ένα όνομα που η ομάδα του θέλει να προστατεύσει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε