Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ιδιωτικά jets, βίλες και πιστωτικές κάρτες – Τα προνόμια των νταντάδων!

Ιδιωτικά jets, βίλες και πιστωτικές κάρτες – Τα προνόμια των νταντάδων!

Η δουλειά αυτή δεν κοιτά οικονομική κρίση και ανεργία. Είναι το επάγγελμα που πάντα θα υπάρχει, γιατί όπως και να το κάνουμε, πάντα θα υπάρχουν τα λεγόμενα πλουσιόπαιδα, που θα χρειάζονται την ατομική τους νταντά που θα ικανοποιεί όλα τα αιτήματα.

Πτήσεις σε πρώτη θέση, ιδιωτικές βίλες, ρούχα πασίγνωστων εταιρειών είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν όσες κοπέλες εργάζονται ως babysitters σε ελίτ οικογένειες. Τη ζωή αυτή εξιστορούν όλες οι νταντάδες και καμαρώνουν για τη δουλειά που επέλεξαν. Η 27χρονη Philippa Christian από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια εργάζεται και φροντίζει παιδιά ζάπλουτων, μεταξύ των οποίων είναι γονείς ηθοποιοί ή αθλητές. Έχει αναγκαστεί να μείνει παντού, από ιδιωτικά νησιά μέχρι σε ένα παλάτι στην Ινδία.

”Έχω υπάρξει πολύ τυχερή μιας και έχω φιλοξενηθεί σε ιδιωτικές βίλες με προσωπικό άνω των 50 ατόμων, ενώ έχω ταξιδέψει σε μέρη που μόνο ονειρευόμουν, όπως Αμερική, Ινδία, Μπαχάμες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στην Ευρώπη”. Και όλα αυτά τα ταξίδια, φυσικά και γίνονται με εισιτήριο πρώτης θέσης.

”Θυμάμαι την πρώτη φορά που πέταξα στην πρώτη θέση δεν είχα καμία ιδέα για το τι να περιμένω, αλλά ευτυχώς τα παιδιά που φρόντιζα γνώριζαν τα πάντα. Ήξεραν σε τι χρησίμευε το κάθε κουμπί, που βρίσκονται τα απαραίτητα στις σουίτες, οι συσκευασμένες πιτζάμες και τα μαξιλάρια. Μάλιστα ένα από τα παιδιά μία φορά ήξερε απέξω και την ομιλία επίδειξης ασφάλειας της αεροσυνοδού”.

Παρά το γεγονός ότι η δουλειά τους περιλαμβάνει πολλές ώρες και τακτικές πτήσεις, έχουν τον χρόνο να εξερευνήσουν και μόνες τους την κάθε περιοχή. ”Μερικοί από τους εργοδότες ήταν πραγματικά δύσκολοι, καθώς δεν σου επιτρέπουν να έχεις φίλους ή συντρόφους ενώ ίσως υπάρχει και απαγόρευση να βρίσκεσαι εκτός σπιτιού μετά τις 10 η ώρα το βράδυ”.

Μπορεί να μην έχουν την άδεια να γιορτάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους τα γενέθλια ή τα Χριστούγεννα, για αποζημίωση, όμως, έχουν το ελεύθερο να ψωνίσουν χωρίς περιορισμό ό,τι μα ό,τι επιθυμούν.

Τελικά, τα όσα βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες για τα πλουσιόπαιδα με τις νταντάδες τους ισχύει. Ίσως, βέβαια, κρύβονται σκοτεινές πληροφορίες από πίσω, αλλά σίγουρα οι babysitters ζουν μία αρκετά ενδιαφέρουσα ζωή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε