Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Και μουστάκι θα ξυρίσει! Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει αποτρίχωση για τα μάτια της Μέγκαν!

πρίγκιπας Χάρι

Οι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό και άρχισαν το πείραγμα όταν παρατήρησαν το αποτριχωμένο στήθος του.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ηλιοθεραπεία στην Καραϊβική όπου βρέθηκε για τον γάμο φίλου του, με το αποτριχωμένο στήθος του να αποτελεί αφορμή για πειράγματα από φίλους του. Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να εντυπωσιάσει την Αμερικανίδα ηθοποιό και εδώ και λίγους μήνες κοπέλα του Meghan Markle.

 

 

“Ο Χάρι ήταν πάντα ο ορισμός του “man’s man” σε όλη την ενήλικη ζωή του οπότε αυτό σόκαρε τους στενούς του φίλους. Όλοι πιστεύουν ότι αυτές οι νέες μέθοδοι περιποίησης ξεκινούν από την επιθυμία του να εντυπωσιάσει τη Meghan”, δήλωσε πηγή στη The Sun.

 

 

“Το στήθος του είναι πλέον όπως αυτό που θα έβλεπες σε τύπους στο Baywatch αλλά χωρίς το μαύρισμα”, συμπλήρωσε η πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Ήταν στο τέλος του περασμένου χρόνου που η σχέση του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Meghan Markle επιβεβαιώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον και από τότε το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί μαζί σε πολλές περιπτώσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

 

 

Η τελευταία φορά ήταν στον γάμο του Tom “Skippy” Inskip, φίλου του πρίγκιπα Χάρι, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τζαμάικα. Ο 32χρονος πρίγκιπας πέταξε από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου στο Montego Bay, ενώ η κοπέλα του Meghan Markle πέταξε από το σπίτι της στο Τορόντο την ίδια μέρα και έμειναν στο πολυτελές Round Hill Hotel & Villas.

 

 

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν τόσο επίσημα ως ζευγάρι και αποτελεί σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Αν δεν κάνω λάθος, είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο”, τόνισε φιλικό του πρόσωπο.

 

 

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε