Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λύγισε όταν κατάλαβε γιατί η κόρη της στεκόταν επάνω στην τουαλέτα

Λύγισε όταν κατάλαβε γιατί η κόρη της στεκόταν επάνω στην τουαλέτα

Όταν η Stacey Wehrman βρήκε την κορούλα της να στέκεται επάνω στο κάθισμα της τουαλέτας αρχικά ξέσπασε σε γέλια.

Νόμιζε πως η τρίχρονη κορούλα της ήταν απλά άτακτη και έβγαλε και μια φωτογραφία για να στείλει στον σύζυγό της. Λίγο αργότερα όμως κατάλαβε τον “σκοτεινό” λόγο για τον οποίο είχε ανέβει στο κάθισμα της τουαλέτας.

Έκανε αυτό που είχε διδαχθεί σε προσχολική ηλικία. Να στέκεται σιωπηλά και να κρύβεται από πιθανό εισβολέα. Η μητέρα της μοιράστηκε τη φωτογραφία στη σελίδα της στο facebook όπου απευθύνθηκε στους αρμόδιους για τη βελτίωση των νόμων οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

“Πολιτικοί – ρίξτε μια ματιά. Αυτό είναι το παιδί σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τα δισέγγονά σας και οι μελλοντικές γενιές. Θα ζήσουν τις ζωές τους και θα μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο βάσει των αποφάσεών σας. Είναι μόλις 3 ετών και θα κρύβονται σε τουαλέτες, θα στέκονται στην κορυφή του καθίσματος της τουαλέτας. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για αυτά. Να παραμείνουν ήσυχα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να προσπαθήσουν να κρατήσουν την ισορροπία τους;”.

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 800 σχόλια, με πολλούς να εκφράζουν την υποστήριξή τους, να εκφράζουν τη λύπη τους και την έκπληξή τους που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξέρει να εφαρμόζει την τακτική “lockdown drill”.

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε