Κόσμος

Μωρό – Ιησούς εκλάπη από φάτνη! – Video

Ο Γιώργος Δημόπουλος, ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κόνι Άιλαντ, είχε μία αναπάντεχη απώλεια. Ένα κουκλάκι - μωρό Ιησού που στόλιζε τη φάτνη στο κατάστημά του.

Το κουκλάκι το είχε φέρει μαζί της η οικογένειά του από την Ελλάδα και όπως φαίνεται κάποιος “ελαφροχέρης” πελάτης το έκλεψε. Από τότε ο κ. Δημόπουλος δεν έχει σταματήσει να το ψάχνει και τώρα βρήκε και δύο συμμάχους στην αναζήτηση.

Πρόκειται για δύο οκτάχρονες αδελφές που βλέποντας το σημείωμα για την επιστροφή του μωρού στη φάτνη θέλησαν να αναλάβουν δράση. Η μία από αυτές έγραψε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος έκανε θέμα για την κλοπή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιστροφής του οικογενειακού κειμηλίου.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι του εστιατορίου έκαναν δώρο στον κ. Δημόπουλο ένα νέο μωρό – Ιησού για τη φάτνη για να τον παρηγορήσουν. Ωστόσο εκείνος αναφέρει ότι “νιώθει σαν να έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του” και ελπίζει σε ένα θαύμα των Χριστουγέννων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap