Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Ντρέπομαι!»: Συγκλονιστική μαρτυρία της πρώην συζύγου του αεροπειρατή της EgyptAir

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της αισθάνεται η Κύπρια γυναίκα που ξαφνικά, το πρωί της Τρίτης (29.03.2016) βρέθηκε στο επίκεντρο όλων όταν έμαθε πως ο 59χρονος Αιγύπτιος ήταν ο αεροπειρατής του Airbus της EgyptAir που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Όλη η Κύπρος, όλος ο κόσμος που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα το εξάωρο θρίλερ της αεροπειρατείας και της ομηρίας των επιβατών και του πληρώματος της πτήσης που είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια με προορισμό το Κάιρο, αναζητούσε τη Μαρίνα.

Εκείνη, θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μητέρα και γιαγιά, δέχτηκε να πάει στο αεροδρόμιο για να μιλήσει με τον 59χρονο Αιγύπτιο, πρώην σύζυγό της, για να τον πείσει να παραδοθεί. Αλλά τώρα που όλα έχουν τελειώσει, δηλώνει πως ντρέπεται και δεν θέλει να τον δει. Και γι’ αυτό δεν πρόκειται να τον επισκεφτεί στη φυλακή.

«Ντρέπομαι τόσο πολύ απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και δεν θέλω να τον δώ» είπε η γυναίκα σύμφωνα με τον μεταφραστή του 59χρονου Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, του 59χρονου πρώην στρατιωτικού που ζωσμένος με ψεύτικα… «εκρηκτικά» ανάγκασε τον πιλότο του Airbus της EgyptAir να προσγειωθεί στην Κύπρο.

«Τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος που δεν έχει δει τη γυναίκα και τα παιδιά του για 24 χρόνια και η αιγυπτιακή κυβέρνηση δεν τον αφήνει να τους δει;» είπε ο αεροπειρατής στην αστυνομία σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Κύπρου Ανδρέα Λαμπριανού.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 59χρονος Μουσταφά είχε αποδράσει, το 2011, από φυλακή της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια εξέγερσης κατά του τότε προέδρου της χώρας Χόσνι Μουμπάρακ.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε