Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν “επέστρεψε”! Ζητάει την εκτέλεση της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν “επέστρεψε”! Ζητάει την εκτέλεση της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας

Δυναμική επιστροφή έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος έγινε έξαλλος μόλις έμαθε το σατανικό σχέδιο της πρώην Προέδρου της Νότιας Κορέας για την δολοφονία του. Η Παρκ Γκουν-Χιέ, ήθελε να “βγάλει από την μέση” τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και για αυτό είχε βάλει τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας της να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και να φανεί σαν ατύχημα.

 

Ωστόσο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ακόμα ζει και βασιλεύει ενώ εκείνη είναι φυλακή και ίσως… τελικά είναι αυτή η οποία πεθάνει! Και αυτό γιατί στο φως της δημοσιότητας βγήκαν απόρρητα έγγραφα τα οποία έδειχναν ότι η πρώην ισχυρή γυναίκα της Νότιας Κορέας είχε δώσει εντολή για αλλαγή ηγεσίας στη Βόρεια Κορέα. 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα έμαθε και η Πιονγκγιάνγκ προειδοποίησε ότι θα εκτελέσει οποιονδήποτε Αμερικανό ή Νοτιοκορεάτη επιχειρήσει να δολοφονήσει τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν. Μάλιστα, έδωσε και εντολή για την εκτέλεση της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, γιατί συμμετείχε σε συνωμοσία δολοφονίας του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Το KCNA, το πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, ανέφερε πως η Βόρεια Κορέα επιβάλει “την θανατική καταδίκη στην προδότρια Παρκ”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε