Κόσμος

Ο Πάπας συγκλόνισε αγκαλιάζοντας έναν παραμορφωμένο άνθρωπο – ΦΩΤΟ

Ο Πάπας Φραγκίσκος μας έχει συνηθίσει σε πράξεις αγάπης, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι ίσως ο πιο επικοινωνιακός επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε με έναν παραμορφωμένο άνδρα ο οποίος πάσχει από νευρινωμάτωση, μια ασθένεια που δεν είναι μεταδοτική και μοιάζει με την ελεφαντίαση. Η νευρινωμάτωση προκαλείται από γονιδιακές διαταραχές και αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά.


Ο Πάπας, αγκάλιασε τον άνδρα αυτόν και προσευχήθηκε μαζί του θέλοντας να δείξει ότι οι άνθρωποι αυτοί, όσο παραμορφωμένοι κι αν είναι δεν πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο.


Οι φωτογραφίες κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου και ο Πάπας αποθεώνεται για την συμπόνοια, την καλοσύνη αλλά και το μήνυμα που θέλησε να περάσει.

Μάλιστα, ο ιταλικός Τύπος πάει και ένα βήμα παραπέρα κάνοντας συγκρίσεις του Πάπα Φραγκίσκου με τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης ο οποίος σύμφωνα με τον θρύλο, φίλησε έναν λεπρό που συνάντησε στον δρόμο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: FACEBOOK (News.va English)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατασκόπευαν και τον Πάπα οι Αμερικάνοι;

Ο πιτσιρικάς που γαντζώθηκε στον Πάπα και δεν τον άφηνε! ΒΙΝΤΕΟ

Ξοδεύτηκε ο Πάπας! Έδωσε 200 ευρώ σε άστεγο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίντριχ Μερτς: Από την ήττα από τη Μέρκελ και την απόσυρση μέχρι τη μεγάλη επιστροφή και την καγκελαρία
Από το 2009 έως το 2018 ο Μερτς ήταν εκτός πολιτικής, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ακόμη και με τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Dortmund και έγινε πολυεκατομμυριούχος
Ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς