Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Τραμπ “ξήλωσε” τον Σκαραμούτσι 10 μέρες αφού τον προσέλαβε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου για να επιτρέψει στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, να συγκροτήσει την δική του ομάδα, ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Μόλις δέκα μέρες μετά τον διορισμό του, ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να απομακρύνει τον Σκαραμούτσι, ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times.
«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση.
«Ο κος Σκαραμούτσι ένιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Λίγο αργότερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ αισθάνθηκε ότι τα σχόλια του Άντονι Σκαραμούτσι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “New Yorker” ήταν ανάρμοστα.
«Ο πρόεδρος σίγουρα ένιωσε ότι τα σχόλια του Άντονι ήταν ακατάλληλα για ένα άτομο σε αυτή την θέση και δεν ήθελε να επιβαρύνει τον στρατηγό Κέλι», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η Σάντερς, αναφερόμενη στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.
Ο Σκαραμούτσι είχε εξαπολύσει -στην συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό- σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους, αλλά και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ, Στιβ Μπάνον, χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε