Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Ολάντ για Τριερβελέρ: Μα δε μπορούσε να το βουλώσει;

Το tweet της τον έφερε αντιμέτωπο με τα παιδιά του, την πρώην σύντροφο του, το κόμμα του και του «τσαλάκωσε» την εικόνα του normal προέδρου που προσπαθεί με κόπο να χτίσει.

Από τις 12 Ιουνίου, όταν υποστήριξε δημόσια των «αντάρτη» των Σοσιαλιστών τις βουλευτικές εκλογές εις βάρος της (αντίζηλου) Σεγκολέν Ρουαγιάλ , η Βαλερί Τριερβελέρ δεν τουίταρε ξανά. Ο γαλλικός Τύπος βοά πως η πρώτη κυρία της Γαλλίας έχει μπει σε καραντίνα, από τον ίδιο τον Γάλλο πρόεδρο.

Ο Φρανσουά Ολάντ αποφεύγει πλέον τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί της. Στο πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο και στη συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη δεν τον ακολούθησε, όπως είχε κάνει στις ΗΠΑ όταν έκλεψε τις εντυπώσεις. Δεν ήταν παρούσα ούτε στη Ρεμς, στη συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ για τα 50 χρόνια της γερμανογαλλικής φιλίας. Να φοβήθηκε την Άνγκελα; Χλωμό… «Που θα φτάσει αυτό το οικογενειακό δράμα;» το μέγα ερώτημα στα πρωτοσέλιδα…

Λέγεται επίσης, όπως γράφει η Liberation πως όταν εκείνη την… αποφράδα ημέρα ο Ολάντ έμαθε για την πολιτική παρέμβαση της καλής του, το βλέμμα του «πρόδωσε» αυτό που σκεφτόταν: «δε μπορούσε να το βουλώσει;». Το αποκάλυψε στενός του συνεργάτης γράφει η εφημερίδα.

Το θέμα είχε κοπάσει. Αλλά φρόντισε να το φέρει ξανά στην επιφάνεια ο πρωτοτόκος γιος των Ολαντ-Ρουαγιάλ, Τομά, με συνέντευξή του στο περιοδικό Le Point. Τα παιδιά του Γάλλου προέδρου έχουν βάλει… πάγο στη σύντροφο του πατέρα τους και έχουν διακόψει κάθε σχέση μαζί της, παίρνοντας φυσικά το μέρος της μητέρας τους.

Τι είπε ο 27χρονος Τομά; Ότι ο μπαμπάς Ολάντ έμεινε «άφωνος» όταν έμαθε για το tweet της Τριερβελέρ. «Αυτή η κίνηση κατέστρεψε την εικόνα του. Ήξερα ότι κάτι θα συμβεί εκ μέρους της μια ημέρα, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο σοβαρό χτύπημα. Είναι απαράδεκτο. Είναι φορέας αστάθειας πλέον. Είτε θα είναι δημοσιογράφος, είτε θα έχει γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο», είπε.

Όλοι τώρα περιμένουν πως και πως την τηλεοπτική συνέντευξη του Γάλλου προέδρου, την πρώτη της θητείας του, με αφορμή την εθνική γιορτή της 14ης Ιουλίου. «Θα τον απελευθερώσει, θα σπάσει το απόστημα. Η ιστορία με το tweet τον στενοχώρησε πολύ», γράφει η Liberation.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παιδιά του Ολάντ δε θέλουν ούτε να βλέπουν την Τριερβελέρ!

Ο Ολάντ, η βασίλισσα Ελισάβετ και… ένα φλιτζάνι τσάι! ΒΙΝΤΕΟ

Και είναι το μάτι της θολό πω πω πω….

Μέρκελ και Ολαντ σε “τρυφερές στιγμές” – Τι γιορτάζουν;

Ο Ολάντ αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Μέρκελ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε