Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Όταν ο Στρος Καν προσπάθησε να… φλερτάρει τη σύντροφο του Ολάντ

Όταν ο Στρος Καν προσπάθησε να… φλερτάρει τη σύντροφο του Ολάντ

Πως αντέδρασε η Βαλερί Τριερβελέρ όταν ο Ντομινίκ Στρος Καν προσπάθησε να πιάσει κουβέντα μαζί της, ρωτώντας την: «τι κάνει η πιο όμορφη δημοσιογράφος στο Παρίσι;»…

Είναι μια από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσα από μια νέα βιογραφία για τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, από τους δημοσιογράφους Ραφαέλ Μπακ και Αριάν Σεμίν.

Η προσπάθεια του Στρος Καν να πλησιάσει την Τριερβελέρ έγινε πριν από 10 χρόνια, όταν εκείνος ήταν απλός βουλευτής κι εκείνη πολιτική συντάκτης. Τότε, η Τριερβελέρ δεν είχε ακόμη σχέση με τον νυν πρόεδρο της Γαλλίας.

«Και πως είναι η ομορφότερη δημοσιογράφος στο Παρίσι» ρώτησε ο Στρος Καν για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση της νυν Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας: «νόμιζα πως ήταν η Αν Σινκλέρ (σ.σ. η γυναίκα του Στρος Καν, επίσης δημοσιογράφος)»…

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης πως ο Νικολά Σαρκοζί ξέσπασε σε γέλια όταν το 2007 έμαθε πως ένα χρόνο πριν, ο Στρος Καν «πιάστηκε» να κάνει σεξ με πόρνες μέσα σε αυτοκίνητο στο δάσος της Βουλώνης. Και αφού γέλασε με την… ψυχή του, ο τότε πρόεδρος όρκισε τους επιτελείς του να μην πουν κουβέντα γιατί ο Στρος Καν επρόκειτο να αναλάβει την ηγεσία του ΔΝΤ.

Αργότερα, μίλησε ο ίδιος στον Στρος Καν. Και του ζήτησε να είναι προσεκτικός κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ γιατί εκεί «δεν αστειεύονται με αυτά τα πράγματα». «Η ζωή σου θα μπει στο μικροσκόπιο. Απέφυγε ακόμη και να μπαίνεις μόνος σε ασανσέρ με γυναίκες. Η Γαλλία δε μπορεί να επιτρέψει ένα σκάνδαλο», είχε πει ο Σαρκοζί στον Στρος Καν.

Όλα αυτά τα ένιωσε στο πετσί του λίγα χρόνια μετά, στις 14 Μαΐου του 2011 ο Στρος Καν, όταν συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, σύρθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο και προφυλακίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο με όλα όσα έγιναν στο Sofitel – Πως παγίδευσαν τον Στρος Καν

Ομαδικός βιασμός ιερόδουλης με πρωταγωνιστή τον Στρος Καν;

Οι νύχτες ακολασίας του Στρος Καν – Τι λέει ο ίδιος

Έπιασαν τον Στρος Καν σε πάρκο που έκαναν πιάτσα τραβεστί!

«Κάναμε όργια με τον Στρος Καν» – Δυο πόρνες… εξομολογούνται

Βαλερί Τριερβελέρ: Κομψή και σέξι όσο έπρεπε

Η σύντροφος του Όλαντ τσαντίστηκε γιατί την έκαναν… εξώφυλλο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε