Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Σπαραγμός στα αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου – ΦΩΤΟ

Σπαραγμός στα αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου – ΦΩΤΟ

Η αγωνία και ο πόνος στα πρόσωπα των συγγενών των 239 επιβαινόντων της πτήσης MH370. Το αεροπλάνο της Malaysia Airlines εχει χαθεί εδω και ώρες από τα ραντάρ.

Στα αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνου έσπευσαν οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων της πτήσης ΜΗ 370 μόλις πληροφορήθηκαν οτι το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ.

Μόνο αγωνία και πόνος είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους. Αναζητούν πληροφορίες για τους ανθρώπους τους. Κάποιον να τους πει τι συμβαίνει…

Στο άκουσμα της είδησης οτι τοπικός αξιωματούχος είπε πως το αεροπλάνο συνετρίβη οι συγγενείς ξεσπασαν..Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται.

Οι συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης κατηγόρησαν την εταιρεία ότι τους κρατάει στο σκοτάδι, ενώ τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επίσης κατηγόρησαν την Malaysia Airlines για ανεπαρκή χειρισμό της κατάστασης.

Οι συγγενείς μεταφέρθηκαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Πεκίνου, οδηγήθηκαν σε ένα από τα δωμάτιά του και τους είπαν να αναμένουν πληροφορίες από την εταιρεία αλλά κανένας εκπρόσωπός της δεν εμφανίστηκε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ REUTERS
Διαβάστε

Θρίλερ με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες – Χάθηκε από τα ραντάρ – Δεν επιβεβαιώνεται η συντριβή του

Απίστευτο video: Η στιγμή που πουλί πέφτει πάνω σε αεροπλάνο

Εγκλωβισμένοι επί ώρες μέσα στο αεροπλάνο – Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες της Ryanair (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Αεροπειρατής ήταν ο… συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε