Κόσμος

Συνελήφθη 24χρονος που απείλησε τον πρωθυπουργό της Σερβίας και την οικογένειά του

Συνελήφθη στην πόλη Τσάτσακ της κεντρικής Σερβίας 24χρονος που απείλησε ότι θα σκοτώσει τα παιδιά του Σέρβου πρωθυπουργού, Ίβιτσα Ντάτσιτς, όπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της χώρας (RTS).

Ο 24χρονος συνελήφθη, χθες, μετά από κοινή αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων του Βελιγραδίου και του Τσάτσακ επειδή κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας 192 και απείλησε ότι θα σκοτώσει τα παιδιά του πρωθυπουργού και υπουργού Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο 24χρονος Ίβαν Σ., στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το τηλέφωνο από το οποίο κάλεσε και 11 κάρτες, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακινδύνευση της ασφάλειας.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας είχε δηλώσει χθες ότι ενημερώθηκε για τις απειλές κατά της οικογένειάς του και ότι η αστυνομία βρήκε το όνομα του ανθρώπου που διατύπωσε τις απειλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιας χώρας ο πρόεδρος… ανυπομονεί για τη Gay Pride Parade;

Ντάτσιτς σε Παπούλια: “Ιερό προσκύνημα η επίσκεψη στην Ελλάδα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ