Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αίσιο τέλος στο αεροπορικό θρίλερ! Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Air Algerie! Είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ

Αίσιο τέλος στο αεροπορικό θρίλερ! Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Air Algerie! Είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ

– Όλα δείχνουν πως μία νέα αεροπορική τραγωδία απεφεύχθη
– Ένα επιβατικό Boeing 737-600 της Air Algerie εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα αφότου εξέπεμψε σήμα κινδύνου
– Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως προσγειώθηκε με ασφάλεια
– Επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αλγερίας λόγω τεχνικής βλάβης
– Το αεροπλάνο έχει 123 θέσεις αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα πόσοι επέβαιναν

Η πτήση AH1020 της Air Algerie απογειώθηκε από το Αλγέρι στη 13:30 τοπική ώρα για τη Μασσαλία και εξέδωσε σήμα κινδύνου λίγο μετά την απογείωση.

Το αεροπλάνο έχει 123 θέσεις, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες. Η τελευταία καταγεγραμμένη του θέση ήταν σε υψόμετρο 7.000 ποδιών, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως τελικά έχει προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Αλγερίας από το οποίο και είχε απογειωθεί.

Ο πιλότος φέρεται να διαπίστωσε κάποιο τεχνικό λάθος κατά την διάρκεια της πτήσης κι έτσι αποφάσισε να επιστρέψει, ωστόσο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία -ίσως εξαιτίας του τεχνικού λάθους που προαναφέραμε- το στίγμα του είχε χαθεί από τα ραντάρ κι αυτός ήταν ο λόγος που σήμανε ο συναγερμός.

 

 

 

 

Από τα ραντάρ φάνηκε το αεροπλάνο να γυρίζει προς το αεροδρόμιο που απογειώθηκε, αλλά πριν από την άφιξή του εξαφανίστηκε.

 

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για αρκετή ώρα κρατούσαν… μικρό καλάθι σχετικά με την τύχη του αεροσκάφους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια, ενώ οι επιβάτες θα μεταφερθούν στη Μασσαλία -όπου και προορίζονταν να μεταβούν- το συντομότερο δυνατό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε