Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το αστείο του Μπους και οι κάλτσες του πατέρα του – ΦΩΤΟ

Το αστείο του Μπους και οι κάλτσες του πατέρα του – ΦΩΤΟ

Μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν χθες στο Τέξας στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης που φέρει το όνομα του Τζώρτζ Μπους του νεότερου. Όλοι οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν εκεί. Και ο Ομπάμα ήταν εκεί.

Και γέλασαν και αποθέωσαν τον Τζώρτζ Μπους και γέλασαν με το αστείο του. Είπε: “Κάποτε δεν πέρναγα ούτε έξω από βιβλιοθήκη”, είπε και συνέχισε: “πόσο μάλλον να υπάρχει μια βιβλιοθήκη που να έχει το όνομά μου”.

Στην παρέα ήταν και ο Τζίμι Κάρτερ, ο γνωστός και ως “φυστίκιας” ο οποίος παρά τα 89 του χρόνια ήταν μια χαρά. Και βεβαίως ο πρώτος Μπους που έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ από την οικογένεια ο οποίος για ακόμα μια φορά τράβηξε την προσοχή όλων με τις κάλτσες του!

Η οικογένεια Μπους πάντως δέχθηκε ένα πλήγμα εκ των έσω:

Η μητέρα Μπους, η περίφημη Μπάρμπαρα που ως Πρώτη Κυρία είχε γράψει ιστορία είπε ότι ενώ θεωρεί τον Τζεμπ αδερφό του Τζώρτ ιδανικό υποψήφιο, δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα.

“Αρκετούς Μπους είχαμε ως τώρα”, είπε μιλώντας στην εκπομπή The Today Show.

“Είναι μακράν ο καλύτερος, αλλά όχι, δεν πρέπει” συνέχισε η Μπάρμπρα Μπους. “Είμαστε μια σπουδαία χώρα, υπάρχουν πολλές σπουδαίες οικογένειες και όχι μόνο τέσσερις φαμίλιες ή δεν ξέρω τι. Θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που θα είναι ικανοί. Είχαμε αρκετούς Μπους”, προσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς ο Ομπάμα θα αποτρέψει τις κόρες του από το να κάνουν τατουάζ – Κόσμος

Το tweet που γκρέμισε τις χρηματαγορές – Χάκερς μέσω του Assosiated Press έγραψαν για έκρηξη στον Λευκό Οίκο και τραυματισμό του Ομπάμα – Κόσμος

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος – Κόσμος

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα κάνει ο Μπους – Κόσμος

Ο Μπους υποψήφιος με τους ρεπουμπλικάνους; – Κόσμος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε