Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Τρόμος στον Λευκό Οίκο! Άνδρας πέταγε… κροτίδες (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Τρόμος στον Λευκό Οίκο! Άνδρας πέταγε… κροτίδες (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ενώ η Ουάσινγκτον ήταν σε κατάσταση συναγερμού λόγω του μακελειού στη βάση Navy Yard, ένας άνδρας άρχισε να πετά κροτίδες στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου προκαλώντας νέο πανικό!

Οι μονάδες ασφαλείας τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό. Αρχικά πίστεψαν πως ο διπλός θόρυβος που ακούστηκε ήταν πυροβολισμοί. Διέταξαν τους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό και άρχισαν τις έρευνες.

Ο άνδρας που πετούσε κροτίδες στο Λευκό Οίκο συνελήφθη σε χρόνο... dt - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Γρήγορα κατάλαβαν πως αυτό που ακούστηκε περί πυροβολισμών (και μεταδόθηκε με την ταχύτητα φωτός μέσω twitter) δεν ήταν τίποτα άλλο από τον κρότο που έκαναν οι δυο κροτίδες που πέταξε ο άγνωστος άνδρας.

Δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη. Ένας άνδρας με γαλάζια μπλούζα, ανοιχτόχρωμη βερμούδα και χωρίς παπούτσια (σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ) συνελήφθη.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ


Το περιστατικό έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση του 34χρονου Άαρον Αλέξις, ενός πρώην παρασημοφορημένου πεζοναύτη, ο οποίος, άγνωστο γιατί, άνοιξε πυρ και σκότωσε 12 ανθρώπους, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο μακελάρης της Ουάσινγκτον – 12 οι νεκροί της επίθεσης στο Navy Yard

Μακελειό σε ναυτική βάση στην Ουάσινγκτον – Δράστης “γάζωσε” και σκότωσε 12 αμερικανούς αξιωματικούς

Θρίλερ στην Ουάσινγκτον! Άγνωστος άρχισε να “γαζώνει” αξιωματικούς σε βάση του Πολεμικού Ναυτικού – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Ο Ομπάμα ξεχνά να χαιρετίσει πεζοναύτη και δείτε τι κάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικανός πεζοναύτης σκότωσε δυο συναδέλφους του και αυτοκτόνησε

ΒΙΝΤΕΟ: Ένας πεζοναύτης μιλά για πόλεμο και συγκλονίζει!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε