Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Β. Κορέα: Ζωντανή η πρώην ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν – Φήμες την ήθελαν να έχει εκτελεστεί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ζωντανή και… καλά στην υγεία της εμφανίστηκε η Βορειοκορεάτισσα τραγουδίστρια, Χιον Σονγκ-γολ, η οποία λέγεται ότι ήταν πρώην ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν και κάποιες φήμες την ήθελαν να έχει εκτελεστεί πέρυσι.

Την εμφάνισή της έκανε στην κρατική τηλεόραση της Πιόνγκγιανκ, όπου εκφώνησε ομιλία σε ένα εθνικό αγώνα ράλι υπαλλήλων τέχνης στην Πιόνγκγιανγκ την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η Guardian, η τραγουδίστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ηγεσία του Κιμ και δεσμεύτηκε να εργαστεί σκληρότερα για να “ενταθεί η φλόγα για την τέχνη και τη δημιουργική εργασία”.

Το χρονικό της περίεργης υπόθεσης

Το ιαπωνικό Asahi Shimbun και τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, ανέφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η Χιόν, μέλος της ορχήστρας Unhasu, μαζί με άλλους κρατικούς μουσικούς είχαν εκτελεστεί από εκτελεστικό απόσπασμα επειδή μαγνητοσκόπησαν τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ.

Ο επικεφαλής της κατασκοπίας της Νότιας Κορέας, Ναμ Τζάε – Τζουν, πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερο βάρος στα δημοσιεύματα, όταν δήλωσε τον Οκτώβριο πως γνώριζε για την υποτιθέμενη, όπως αποδείχτηκε, εκτέλεση.

“Είμαστε ενήμεροι για την εκτέλεση περίπου 10 ατόμων που σχετίζονται με την ορχήστρα Unhansu”, φέρεται να είχε δηλώσει, σε μια κεκλεισμένων των θυρών κοινοβουλευτική σύνοδο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Η Βόρεια Κορέα είχε αρνηθεί πεισματικά τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντάς τα “ασυγχώρητο έγκλημα”.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, ανέφερε πως τα δημοσιεύματα ήταν έργο “ψυχοπαθών και μανιακών της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας”.

“Πρόκειται για μια ασυγχώρητη, ειδεχθή πρόκληση που πληγώνει την αξιοπρέπεια του ηγέτη μας”, ανέφερε σε σχόλιό του το Σεπτέμβριο το KCNA.

Σε μια προφανή προσπάθεια να αποδείξει πως οι φήμες ήταν αναληθείς, το ραδιόφωνο της Βόρειας Κορέας τον Οκτώβριο παρουσίασε μια παράσταση της ορχήστρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόρεια Κορέα: «Εμφανίστηκε» η γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε 3 Βορειοκορεάτες στη Γαλλία για να μάθουν να φτιάχνουν… Έμενταλ!

“Εξαφάνισαν” τη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν από ντοκιμαντέρ για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Φόβοι πως την έχουν εκτελέσει!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά: Εκτέλεσε τον υπουργό με φλογοβόλο

Η… παράνοια του Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζεται: Θα έχετε το ίδιο κούρεμα με εμένα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε