Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντα από την Αίγυπτο! – Απίστευτες σκηνές αγριότητας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σοκάρουν τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο και τα οποία καταγράφουν σκηνές απίστευτες αγριότητας από την Αίγυπτο όπου ο εμφύλιος πόλεμος καλά κρατεί!

Ο εμφύλιος στην Αίγυπτο καλά κρατεί και όπως σε κάθε πόλεμο η φρίκη και η αγριότητα επικρατούν! Οι εικόνες και οι σκηνές που κάνουν το γύρο του διαδικτύου άλλωστε το αποδεικνύουν και προκαλούν ανατριχίλα!

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται ελεύθεροι σκοπευτές που ανήκουν στου Αδελφούς Μουσουλμάνους να ανοίγουν πυρ από το μιναρέ του τεμένους αλ Φατχ.

Σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί το κυβερνητικό κτίριο στην Γκίζα να φλέγεται.

Σοκαριστικές είναι επίσης και οι εικόνες που καταγράφονται από ένα καμμένο τζαμί στη βόρεια Αίγυπτο.

Το παρακάτω βίντεο είναι από το Al Jazzera κι έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο σε όλη την Αίγυπτο. Ο στρατός έχει μπει στο τζαμί κι έχει ανοίξει πυρ. Ο άντρας που καταγραφεται στο βίντεο ανήκει στους αδελφούς μουσουλμάνους και δείχνει βαριά τραυματισμένος. Ωστόσο, δείτε την αντίδρασή του όταν δέχεται τις πρώτες βοήθειες…

Από την Τετάρτη έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 830 άνθρωποι

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια των χθεσινών συγκρούσεων στην Αίγυπτο έχασαν τη ζωή τους 79 άνθρωποι και 549 τραυματίσθηκαν. Με βάση τα στοιχεία αυτά, τουλάχιστον 830 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την Τετάρτη στις συγκρούσεις αυτές.

Αναβάλλουν ορισμένες από τις κινητοποιήσεις τους οι οπαδοί του Μόρσι

Οι οπαδοί του ανατραπέντος τον προηγούμενο μήνα από τις αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις εκλεγμένου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι γνωστοποίησαν πριν από λίγο δια της εκπροσώπου Γιασμίν Αντέλ ότι, αναβάλλονται μερικές από τις προγραμματισμένες για σήμερα κινητοποιήσεις τους στην πρωτεύουσα, απόφαση που όπως η εκπρόσωπος πρόσθεσε ελήφθη με γνώμονα την “ασφάλεια”.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έκανε λόγο για εννέα κινητοποιήσεις μέσα στο Κάιρο στο πλαίσιο “της εβδομάδας της διαμαρτυρίας για το πραξικόπημα”.

Από την πλευρά του, ο στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων δήλωσε νωρίτερα σήμερα απευθυνόμενος στους αξιωματικούς των σωμάτων ασφάλειας ότι, “στη σημερινή Αίγυπτο, υπάρχει ο χώρος για όλους μας”. ‘Ομως, ο στρατηγός αλ Σίσι ταυτοχρόνως διασαφήνισε ότι “δεν μπορεί να γίνει ανεκτός ο οποιοσδήποτε καταφεύγει στη βία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολέθριο λάθος να τεθεί εκτός νόμου η Μουσουλμανική Αδελφότητα!

Αίγυπτος: Φρίκη απο ισλαμιστές – εκτέλεσαν αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Εκκενώθηκε μετά από πολύωρη πολιορκία το τζαμί με εκατοντάδες οπαδούς του Μόρσι

Μάχες σώμα με σώμα στο τζαμί που έχουν ταμπουρωθεί υποστηρικτές του Μόρσι! – Αγωνία και για την τύχη 4 παιδιών από την Ιρλανδία

Η στιγμή που άοπλος διαδηλωτής στέκεται μπροστά από τανκ και πυροβολείται εν ψυχρώ – Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αίγυπτο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε