Κόσμος

Βουλγαρία: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Πρόταση μομφής κατά της βουλγαρικής κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική της θα καταθέσει το αντιπολιτευόμενο κόμμα GERB.

Νέα πρόταση μομφής κατά της βουλγαρικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον Πλάμεν Ορεσάρσκι, ανήγγειλε το αντιπολιτευόμενο κόμμα GERB – Πολίτες για την Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη της Βουλγαρίας.

Η πέμπτη πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης αφορά την αποτυχημένη οικονομική πολιτική του κυβερνητικού συνασπισμού, δήλωσε ο αρχηγός του GERB, πρώην πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο πρόεδρος του GERB σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λαμβάνει τεράστια δάνεια που θα επιβαρύνουν τις μελλοντικές γενιές.

“Αντί να καταπολεμήσει το λαθρεμπόριο και να βελτιώσει το φορολογικό σύστημα, η κυβέρνηση επέλεξε τον ευκολότερο τρόπο, ο οποίος είναι να χρεώσει τις μελλοντικές γενιές με το ποσό δισεκατομμυρίων λέβα. Σχεδιάζει να λάβει ένα ακόμη δάνειο 3 δισ. λέβα”, είπε ο κ. Μπορίσοφ.

“Αυτή θα είναι η επόμενη πρόταση μομφής με την οποία θα ζητήσουμε με νόμιμο τρόπο από τους κυβερνώντες να αποχωρήσουν”, τόνισε ο πρόεδρος του GERB ανακοινώνοντας ότι η πρόταση μομφής συντάσσεται και αναμένεται να κατατεθεί σήμερα.

Διαβάστε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μία Σεμ: Η πρώην όμηρος της Χαμάς κατηγορεί Ισραηλινό influencer για βιασμό – «Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας»
Τον βιασμό της από έναν γυμναστή πολύ γνωστό influencer στο Ισραήλ κατήγγειλε η πρώην όμηρος της Χαμάς, Μία Σεμ (Mia Schem), που είχε απελευθερωθεί...
Η πρώην όμηρος της Χαμάς Μία Σεμ
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο