Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαμόγελα και selfies για τον τρομοκράτη πριν από το αιματοκύλισμα [pics, vids]

Χαμόγελα και selfies για τον τρομοκράτη πριν από το αιματοκύλισμα [pics, vids]

Το φως της δημοσιότητας είδε μία καθαρή φωτογραφία αλλά και ένα selfie βίντεο του μακελάρη που θέρισε 39 ανθρώπινες ζωές το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς στο club Reina. Βίντεο ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ατατούρκ που φαίνεται ο αδίστακτος μακελάρης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Την ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από το τρομοκρατικό χτύημα της Πρωτοχρονιάς νέες φωτογραφίες του μακελάρη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία πεντακάθαρη φωτογραφία του δράστη που είναι… selfie που τράβηξε ο ίδιος. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και selfie βίντεο του ίδιου, που ποζάρει ξέγνοιαστος και χαμογελαστός.

 

 

Φωτό από dailysabah

Στο μεταξύ και ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη έχει ανέβει στα social media. Πρόκειται για εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνουν τον αδίστακτο δράστη λίγη ώρα πριν αιματοκυλήσει το club, κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου του, όταν ταξίδεψε στην Τουρκία.

 

Όπως βλέπετε στο βίντεο, εκείνος είναι εντελώς ψύχραιμος, συνομιλεί με άλλους ανθρώπους σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό ενώ τίποτα δεν προδίδει το σατανικό σχέδιο του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε