Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Υπόθεση Μαντλίν: Καταδικασμένος παιδόφιλος έμενε κοντά στο δωμάτιο της μικρής

Υπόθεση Μαντλίν: Καταδικασμένος παιδόφιλος έμενε κοντά στο δωμάτιο της μικρής

Καταδικασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά “κρυβόταν” στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας την περίοδο που εκεί έκανε διακοπές η οικογένεια της εξαφανισμένης Μαντλίν ΜακΚαν.

Την αποκάλυψη αυτή φέρνει στο φως σήμερα η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντέιβιντ Ριντ που είχε καταδικαστεί στη Βρετανία για έξι σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά, είχε μετακομίσει κοντά στο Πράια ντα Λουζ, κοντά στο θέρετρο του Αλγκάρβε, την ίδια περίοδο με την οικογένεια ΜακΚαν, τον Μάιο του 2007.

Ο Ριντ είχε κατηγορεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια κι ένα αγόρι. Μετακόμισε στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Κορβοέιρο, 30 μίλια από το Πράια ντα Λουζ, το 2004 όταν αποφυλακίστηκε.

Την ίδια περίοδο, γράφει η Mirror, στην περιοχή σημειώθηκαν επιθέσεις από παιδόφιλο που έκανε διαρρήξεις σε διαμερίσματα που ανήκαν σε Βρετανούς τουρίστες και συχνά κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια στα κρεβάτια τους.

Ο Ριντ, συμπληρώνει ο δημοσιογράφος, δεν παρακολουθούνταν από τις τοπικές αρχές γιατί όταν αποφυλακίστηκε δεν είχε θεσμοθετηθεί η λίστα με τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.

Το Κορβοέιρο είναι ένα από τα τρία θέρετρα, ανάμεσά τους και το Πράια ντα Λουζ, όπου δρούσε παιδόφιλος, ο οποίος είναι ύποπτος για κακοποίηση πεντε ανηλικών, ηλικίας επτά έως 10 ετών.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν από το 2004 έως το 2006, ενώ διαρρήξεις αναφέρονταν μέχρι το 2010. Η αστυνομία πιστεύει πως πιθανότατα συνδέονται με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ώρα των συλλήψεων για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν;

Μαντλίν ΜακΚαν: Έρχονται οι πρώτες συλλήψεις για την εξαφάνισή της

Νέες φωτογραφίες υπόπτων για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν – Η μητέρα της σχεδόν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα (VIDEO)

Ο άνδρας – μυστήριο που αναζητείται για την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν

«Ξήλωσαν» όλους τους ντετέκτιβ που έψαχναν τη μικρή Μαντλίν – Αρχίζει νέα έρευνα – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε