Κόσμος

Η Adele στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ

Χρήματα για τους επιζώντες από την πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ συγκέντρωσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele που θα ασχοληθεί και με τα ψυχικά τραύματά τους.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Adele βρίσκεται στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ. Πραγματοποίησε ιδιωτική προβολή της ταινίας Despicable Me 3 για ορισμένους από τους νεότερους επιζώντες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η εφημερίδα The Sun, η Adele αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στο να βοηθήσει την κοινωνία του Λονδίνου τώρα που έχει ολοκληρώσει την περιοδεία της.

«Ούσα Λονδρέζα έδειξε από την αρχή το πόσο την επηρέασε η πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο», δήλωσε η ίδια πηγή.

«Ενώ η Adele δουλεύει  σκληρά στο παρασκήνιο για να συγκεντρώσει όσο γίνεται περισσότερα χρήματα, θέλησε να προσφέρει στους κατοίκους μία βραδιά διασκέδασης και να βοηθήσει να ξεφύγει το μυαλό τους από αυτό που συνέβη και έτσι διοργάνωσε μία ιδιωτική προβολή της Despicable Me 3», είπε η πηγή.

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο 24ώροφο κτίριο του δυτικού Λονδίνου στις 14 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Οα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12