Κόσμος

Αιματηρή ληστεία με λεία 25 εκατομμύρια ρούβλια

Έκρυψαν τα Καλάσνικοφ σε καροτσάκι μωρού. Σκότωσαν τους φρουρούς της τράπεζας πήραν τα χρήματα και έγιναν καπνός.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Τρίτη όταν δύο ληστές, που είχαν κρύψει ημιαυτόματα τουφέκια Καλάσνικοφ σε καροτσάκι μωρού, επιτέθηκαν σε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο που εκτελούσε χρηματαποστολή στην Αγία Πετρούπολη.
 
Οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο φρουρούς του οχήματος έξω από τράπεζα και διέφυγαν με 25 εκατ. ρούβλια (825.000 δολάρια ΗΠΑ, περίπου 628.500 ευρώ).
 
Ένας νεαρός που περνούσε από το σημείο έχοντας βγάλε βόλτα το σκύλο του σκοτώθηκε από πυρά των ληστών την ώρα που διέφευγαν.
 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι είναι πιθανό οι δράστες να τον σκότωσαν ώστε να μην αφήσουν πίσω τους έναν αυτόπτη μάρτυρα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς στην Κορσική
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ για να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο και όταν απέτυχαν ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές
Πυροβολισμοί στην Κορσική
5
Ο Ζελένσκι «ρίχνει το γάντι» στον Τραμπ: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ουκρανία θα στηρίξει την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερείς συνομιλίες, εφόσον κάτι τέτοιο διευκολύνει την ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανοίξει τον δρόμο για μια σύνοδο κορυφής
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι