Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αινιγματικός Τραμπ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξέρω για την υγεία του, ελπίζω να είναι καλά

Αινιγματικός Τραμπ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξέρω για την υγεία του, ελπίζω να είναι καλά

Το θρίλερ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν παραμένει. Και ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντισε να προσθέσει λίγο… μυστήριο ακόμα!

Με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εξαφανισμένο από προσώπου γης εδώ και περισσότερο από δυο εβδομάδες, οι φήμες δεν ήθελαν πολύ να φουντώσουν. Και ο Ντόναλντ Τραμπ με μια αινιγματική δήλωση ήρθε να προκαλέσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως ξέρει για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Και ευχήθηκε στον Κιμ Γιονγκ Ουν «να είναι καλά».  

Click4more “Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και είναι καλά!”

«Του εύχομαι να είναι καλά», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αρνήθηκε να αποκαλύψει τι ξέρει για την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη. «Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Ναι έχω μια πολύ καλή ιδέα για την κατάσταση του Κιμ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό τώρα. Του εύχομαι απλά να είναι καλά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ντόναλντ Τραμπ έριξε κι άλλο λάδι στη… φωτιά των φημών για τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Εκτίμησε ότι το μυστήριο θα λυθεί και τα μέσα ενημέρωσης «πιθανόν» θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα «στο εγγύς μέλλον».

Που είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες και εικασίες για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν. «Φούντωσαν» μετά την απουσία του από τους εορτασμούς για την επέτειο της γέννησης του παππού του και ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας, στις 15 Απριλίου.

Click4more Εντοπίστηκε το ειδικό τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν – Θρίλερ με την υγεία του (pics)

Δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ υποστήριζαν πρόσφατα ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στην καρδιά και ότι βρισκόταν σε «πολύ σοβαρή» κατάσταση. Στη συνέχεια υπήρξαν φήμες πως είναι σε κώμα ή και ότι έχει ήδη πεθάνει.

Υποβαθμίζοντας τις φήμες πάντως ο ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας του Μουν Τζε-ιν, του προέδρου της Νότιας Κορέας, διαβεβαίωσε πως ο Κιμ είναι «ζωντανός» και η υγεία του είναι «καλή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις