Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο αδελφός του, Στίβεν – «Ζητώ τις προσευχές σας»

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο αδελφός του, Στίβεν - «Ζητώ τις προσευχές σας»

Συντετριμμένος δηλώνει ο αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν, Στίβεν, για το τραγικό περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο ηθοποιός στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», καθώς πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, ενώ τραυμάτισε και τον σκηνοθέτη Τζοέλ Σούζα, νομίζοντας ότι το όπλο που χρησιμοποιούσε είναι ψεύτικο.

«Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν πέρα από αυτό από το να προσευχηθείτε για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ευχαριστώ», έγραψε ο αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν, Στίβεν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stephenbaldwin7 (@stephenbaldwin7)

«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;»

Το τραγικό περιστατικό έγινε την Πέμπτη (21.10.2021, ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας) όταν κατά τη διάρκεια είτε σκηνής που γυριζόταν είτε πρόβας, ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με όπλο που κρατούσε για τις ανάγκες του ρόλου του και τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, ενώ τραυματίας είναι και ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα.

Σύμφωνα με το site Showbiz 411 ο Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτάει γιατί του έδωσαν όπλο με αληθινές σφαίρες. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμβάντα είναι μεν σπάνια αλλά συμβαίνουν.

Η υπόθεση πάντως παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε στο γραφείο του Σερίφη για να ανακριθεί αλλά δεν συνελήφθη και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η DailyMail.com έχει επίσης στην διάθεσή της την συνομιλία με το τηλεφώνημα στο 166 το οποίο έγινε από τον χώρο των γυρισμάτων.

Στο τηλεφώνημα ακούγεται μια γυναίκα να λέει: «Έχουμε δυο ανθρώπους που έχουν πυροβοληθεί κατά λάθος».

Σύμφωνα επίσης με αυτόπτη μάρτυρα ο ηθοποιός σοκαρισμένος μετά το περιστατικό ακούστηκε να λέει: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις