Κόσμος

“Ανικανοποίητος” Γιαζάκου Μαεζάουα: Καμία από τις 30.000 κοπέλες δεν του έκανε

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιαζάκου Μαεζάουα έπαψε να αναζητεί μια σύντροφο που θα τον συνόδευε σε ένα ταξίδι στη Σελήνη παρότι είχαν εμφανιστεί περίπου 30.000 υποψήφιες

Ο Γιαζάκου Μαεζάουα ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την Πέμπτη (30.1.2020) ότι αίρει την αναζήτηση παρότι υπήρχαν ήδη 30.000 υποψήφιες.

Ο Ιάπωνας κροίσος είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι αναζητεί μια σύντροφο για να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στη Σελήνη το 2023 ή αργότερα με το διαστημόπλοιο του Ίλον Μασκ SpaceX.

Η έρευνά του για μια σύντροφο και συνεπιβάτη επρόκειτο μάλιστα να γίνει τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδιδόταν από ένα διαδικτυακό κανάλι.

Σήμερα όμως ο Μαεζάουα απογοήτευσε χιλιάδες υποψήφιες επικαλούμενος “προσωπικούς λόγους”.

“Παρά τη γνήσια και ειλικρινή μου διάθεση να πραγματοποιηθεί η εκπομπή, ένα κομμάτι μέσα μου είχε ακόμη ανάμεικτα συναισθήματα ως προς τη συμμετοχή μου”, έγραψε στα αγγλικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

“Έχω όμως πάρα πολλές τύψεις σκεπτόμενος ότι 27.722 γυναίκες, με αγνές προθέσεις και σθένος, χρησιμοποίησαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να κάνουν αίτηση”, συμπλήρωσε.

Ο Μαεζάουα, πρώην επικεφαλής της διαδικτυακής εταιρείας μόδας Zozo, είναι γνωστός για την εκκεντρικότητά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης σε ηλικία 69 ετών: Διέδωσε την ελληνική κουζίνα σε όλη τη Γαλλία
Η απώλειά του Κύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη αφήνει ένα σημαντικό κενό, όχι μόνο στον χώρο της γαστρονομίας, αλλά και στον απόδημο κυπριακό ελληνισμό, δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης
Ανδρέας Μαυρομμάτης
Ακόμη 6 εβδομάδες πολέμου «υπόσχεται» το Ισραήλ – Γιατί κάνει λόγο για «χιλιάδες στόχους» σε Ιράν και Λίβανο
Στόχος των επιχειρήσεων είναι να μην μπορεί να το Ιράν να αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους για αρκετά χρόνια και παράλληλα να αποδυναμωθεί το ισλαμικό καθεστώς ώστε να είναι πιο «εύθραυστο» σε εξεγέρσεις
Λίβανος