Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απαρηγόρητη η μητέρα! Ο φίλος της ανέβασε πορνογραφικό βίντεο με την 4χρονη στο σκοτεινό διαδίκτυο

Απαρηγόρητη η μητέρα! Ο φίλος της ανέβασε πορνογραφικό βίντεο με την 4χρονη στο σκοτεινό διαδίκτυο

Στη σύλληψη του 24χρονου συντρόφου της μητέρας της 4χρονης προχώρησαν οι αρχές. Ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Ο 24χρονος που ανέβασε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης 4χρονης στο σκοτεινό διαδίκτυο συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch, κοντά στη Βρέμη. Η σύντροφός του ανακάλυψε τι είχε συμβεί μετά τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία.

Οι γερμανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της 4χρονης σε μια προσπάθεια να την αναγνωρίσουν. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν η 4χρονη και ο 24χρονος σύντροφος της μητέρας της.

Πλέον ο 24χρονος κατηγορείται για 9 αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης και δημοσίευσης παράνομων εικόνων των εγκλημάτων του στο σκοτεινό διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες της 4χρονης είχαν δημοσιευτεί από τις αρχές με έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον εντοπισμό της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είχε υποβληθεί σε σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση μεταξύ Οκτωβρίου 2016 και Ιουλίου 2017. Οι σκληρές εικόνες μεταφορτώθηκαν στο σκοτεινό διαδίκτυο από τον βασανιστή της. Οι εικόνες ήταν τόσο σκληρές που αρρώστησαν όσους τις είδαν.

σκοτεινό διαδίκτυο

“Είναι Γερμανός πολίτης. Ο άντρας ανακρίνεται. Το κορίτσι είναι επίσης από τη Γερμανία και είναι 4 ετών. Συνελήφθη σε διαμέρισμα από την αστυνομία”, τόνισε ο εισαγγελέας Georg Ungefuk.

Τι είναι το σκοτεινό διαδίκτυο

Το σκοτεινό διαδίκτυο είναι ένα τμήμα του ίντερνετ όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους ανώνυμα και χωρίς φόβο παρακολούθησης.

Λόγω αυτού πολλοί εγκληματίες το χρησιμοποιούν για να πουλήσουν παράνομα ναρκωτικά, χημικά, όπλα, εικόνες κακοποίησης παιδιών ή και για να πουλήσουν υπηρεσίες εκτελεστών.

Το Silk Road, η πιο γνωστή αγορά στο σκοτεινό διαδίκτυο, έκλεισε το 2013 από το FBI. Ο ιδρυτής του Ross Ulbricht καταδικάστηκε σε ισόβια για 7 κατηγορίες.

Τα πρώτα κρυφά sites άρχισαν να εμφανίζονται για πρώτη φορά γύρω στο 2004. Η δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί δραματικά. Μεταξύ 2011 και 2013 δαπανήθηκαν 1 δισεκατομμύριο λίρες στο Road Silk.

Αυτές οι τοποθεσίες δεν είναι προσβάσιμες από παραδοσιακά προγράμματα περιήγησης όπως οι Internet Explorer, Chrome, Safari και Firefox. Οι χρήστες που επιθυμούν να δουν υλικό στο σκοτεινό διαδίκτυο πρέπει να κατεβάσουν επιπλέον λογισμικό.

Είχε αρχικά αναπτυχθεί από τον αμερικανικό στρατό για να επιτρέψει τη μυστική επικοινωνία αλλά τώρα είναι ελεύθερα διαθέσιμο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις