Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Απειλεί με μηνύσεις αλλά δεν διαψεύδει τον… νέο έρωτα ο Ολάντ

Απειλεί με μηνύσεις αλλά δεν διαψεύδει τον… νέο έρωτα ο Ολάντ

Χωρίς να δώσει απάντηση αν η Ζουλί Γκαγιέ είναι η νέα του σύντροφος, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ απειλεί με μηνύσεις το περιοδικό Closer που τον εμφανίσει ζευγάρι με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό.

Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τη “βαθιά του λύπη” για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και διαμήνυσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ Ολάντ – Γκαγιέ.

Ο Φρανσουά Ολάντ, που όπως τονίζεται μιλά ως ιδιώτης κι όχι ως πρόεδρος, “εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης” και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού, δήλωσε πηγή από του γραφείο του.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος, που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ, να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μυστικός έρωτας του Ολάντ με καλλονή Γαλλίδα ηθοποιό

Newsweek: Η πτώση της Γαλλίας

Ολλανδική εφημερίδα ρεζιλεύει τον Ολάντ

Ανεβαίνει η δημοτικότητα του Ολάντ

Δίπλα – δίπλα με Ολάντ και Σαρκοζί ο Αβραμόπουλος στην κηδεία του Μαντέλα – ΦΩΤΟ

Άδικος, αδύναμος, δογματικός ο Φρανσουά Ολάντ

Νέες φωτογραφίες από τον… έρωτα Μέρκελ – Ολάντ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε