Κόσμος

Απίστευτο: Είχε ζέστη στο αεροπλάνο, άνοιξε την έξοδο κινδύνου και έκοβε βόλτες στο φτερό!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Κίεβο με τους επιβάτες να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Αττάλεια με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουκρανίας και μόλις προσγειώθηκε και πριν ανοίξουν οι πόρτες για να  δοθεί εντολή στους επιβάτες να αποχωρήσουν μια γυναίκα έκανε κάτι το απίστευτο.

Επειδή ζεσταινόταν πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την πόρτα της εξόδου κινδύνου. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, καθώς βγήκε έξω και άρχισε να περπατά πάνω στο φτερό γιατί ήθελε να πάρει αέρα.

Μόλις δροσίστηκε, επέστρεψε στην καμπίνα, με τον πιλότο έχει ήδη καλέσει ένα ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η Ukraine International Airlines, πάντως, πήρε απόφαση να απαγορεύσει στη συγκεκριμένη γυναίκα να πετάξει ξανά με αεροπλάνα της.

https://www.instagram.com/p/CEkEaFmpZam/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σημαντική η παραλαβή των F -35 για την βελτίωση των σχέσεων με την Ουάσιγκτον και την άμυνα του ΝΑΤΟ» λέει ο Ερντογάν
Εκείνος αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο του 2025, έκανε πρόταση στον Τραμπ για την προμήθεια F-35 στην Τουρκία
αεροσκάφος
Γκουστάβο Πέτρο: Σκληρή απάντηση του προέδρου της Κολομβίας μετά τις απειλές Τραμπ – «Σταμάτα να με συκοφαντείς»
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει στον Κολομβιανό ομόλογό του να «προσέχει τα οπίσθιά του» - Λίγες ώρες μετά απείλησε την Κολομβία με στρατιωτική επιχείρηση παρόμοια με αυτή που έκανε στη Βενεζουέλα
Γκουστάβο Πέτρο