Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτο video: η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου!

Απίστευτο video: η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου!

– Τη συγκλονιστική στιγμή κατέγραψε οδηγός που κινούνταν στον αυτοκινητρόδρομο όπου κατέληξε το αεροπλάνο
– Τέσσερις νεκροί από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους – Κόπηκε σε τρία κομμάτια και τυλίχθηκε στις φλόγες
– Σε κρίσιμη κατάσταση οι τέσσερις επιζήσαντες
– Άγνωστο ακόμα γιατί ξέφυγε από το διάδρομο του αεροδρομίου της Μόσχας
– Τι έδειξε το μαύρο κουτί του μοιραίου Τουπόλεφ

Είναι συγκλονιστικό μόνο να το βλέπεις. Πόσω μάλλον να το ζεις. Όπως ο οδηγός που τράβηξε το ερασιτεχνικό video της στιγμής που το ρώσικο αεροπλάνο φεύγει από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Μόσχας και βγαίνει στο δρόμο! Τέσσερις οι νεκροί της συντριβής.

Μπροστά κινείται ένα αυτοκίνητο. Αριστερά και δεξιά οι αεροδιάδρομοι του αεροδρομίου του Βνούκοβο, του τρίτου αεροδρομίου της Μόσχας.

Και ξαφνικά, το αεροπλάνο της εταιρίας Red Wings βγαίνει από τον διάδρομο προσγείωσης και καταλήγει στο δρόμο. Ένα από τα κομμάτα που εκσφενδονίζονται χτυπά το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου απ’ όπου καταγράφονται οι δραματικές στιγμές αποφεύγει να χτυπηθεί αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, σταματά, προφανώς σοκαρισμένος απ’ ό,τι έχει δει και ζήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO


Από το μοιραίο δυστύχημα υπάρχουν τέσσερις επιζήσαντες, που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ίντερφαξ ο Ανζορ Κουμπουτίγια, γιατρός στο τμήμα εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου της Μόσχας, ένας νεαρός άνδρας που επέβαινε στο Τουπόλεφ και τραυματίστηκε σοβαρά χειρουργήθηκε με επιτυχία.

Στο μεταξύ, σήμερα άρχισε η διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων τεσσάρων μελών του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάδους.


Τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου το “μαύρο κουτί” του αεροπλάνου που ανήκει στην εταιρία Red Wings του Ρώσου μεγιστάνα Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.

“Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο”, δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.

Το αεροσκάφος επέστρεφε άδειο, μόνο με οκταμελές πλήρωμα, από την Τσεχία.

Κόπηκε σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδική αρτηρία που συνδέει το Κίεβο με το Βνούκοβο, το τρίτο αεροδρόμιο της Μόσχας.



Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Όμως ο ίδιος ο Λεμπέντεφ τόνισε χθες πως το αεροσκάφος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε έλεγχο.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Μόσχας, 4 νεκροί (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε