Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχ Μελάνια! Ούτε ένα αυγό δεν ξέρει να φτιάξει! Αποκαλυπτικό βίντεο

Αχ Μελάνια! Ούτε ένα αυγό δεν ξέρει να φτιάξει! Αποκαλυπτικό βίντεο

Πως μπορεί κανείς να κάνει την Μελάνια Τραμπ να νιώσει αμήχανα; Ρωτώντας την τι θα μαγείρευε για την οικογένειά της! Κι όμως! Πρόσφατα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επισκέφθηκε το Λας Βέγκας για να προωθήσει την καμπάνια της για τα παιδιά. Εκεί, της έγινε μια μίνι συνέντευξη και ήταν πραγματικά αποκαλυπτική. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δεν ξέρει ούτε ένα αυγό να φτιάξει.

Αρχικά της ζητήθηκε να περιγράψει την καθημερινότητά της. «Οι μέρες μου είναι πολύ γεμάτες. Ξυπνάω πολύ πρωί για να ετοιμάσω τον γιο μου να πάει στο σχολείο και μετά εργάζομαι. Έχω μια ολόκληρη ομάδα στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου από 12 άτομα και εργαζόμαστε σκληρά και έχω και άλλα 100 άτομα που εργάζονται για εμάς στην κατοικία μας (μέσα στον Λευκό Οίκο). Επίσης φροντίζω να διατηρείται σε άριστη κατάσταση ο Λευκός Οίκος », είπε η Μελάνια Τραμπ.

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα! Στο ερώτημα αν έδινε ρεπό στο προσωπικό του Λευκού Οίκου και μαγείρευε η ίδια για την οικογένειά της, τι θα ήταν αυτό η Μελάνια τα έχασε! «Τι θα μαγειρεύατε για τον Πρόεδρο;» της είπε ο άνθρωπος που έκανε τις ερωτήσεις. Η Μελάνια άρχισε να γελάει αμήχανα και απάντησε: «Δεν το έχω κάνει αυτό ακόμα, αλήθεια. Μπορεί να ετοιμάσω σνακ για τον γιο μου όταν επιστρέφει αργά το βράδυ στο σπίτι αλλά δεν έχω και χρόνο και άλλωστε κάνουν τόσο καλή δουλειά στον Λευκό Οίκο. Είναι επαγγελματίες. Θέλω να τους κρατήσω…». Ο συνεντευξιαστής όμως επιμένει. Και ρωτάει: «Αν υπήρχε μια περίπτωση να μαγειρέψετε κάτι τι θα ήταν;» Η Μελάνια τα έχασε και πάλι! Ήταν σαν να της ζήτησε να λύσει το Πυθαγόρειο θεώρημα. Αφού γέλασε αμήχανα για κάποια δευτερόλεπτα και αφού την ρώτησε αν θα έτρωγαν Mc Donalds, η Μελάνια Τραμπ απάντησε: «Μάλλον μακαρόνια».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις