Κόσμος

Αυστρία: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

Ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση και, προκειμένου να αποτρέψει τον δράστη, τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του

Ένας 14χρονος έπεσε νεκρός και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι στη νότια Αυστρία, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο Σύρο.. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εφημερίδα Kurier, το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης στην Αυστρία, με τον δράστη να κατεβαίνει ξαφνικά από αυτοκίνητο και να επιτίθεται με το μαχαίρι του εναντίον περαστικών.

Ένας 42χρονος, επίσης Σύρος, εργαζόμενος σε εταιρία ταχυμεταφορών, βρέθηκε μπροστά στην επίθεση και, προκειμένου να αποτρέψει τον δράστη, τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του.

Ο 23χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν κάτοχος άδειας παραμονής και μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

«Στα 20 χρόνια υπηρεσίας, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για την περιοχή της Καρινθίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράινερ Ντιονίζιο, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης εμφανίζεται στα βίντεο από την σύλληψή του να γελάει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφαση για τη Γάζα» - Κοινή δήλωση Ελλάδας και άλλων 4 χωρών
Με κοινή τους δήλωση οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι των 5 χωρών καταδίκασαν την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα - «Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους»
Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ 8
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν 6
3 νεκροί στην Ιταλία από αλλαντίαση μετά από κατανάλωση φαγητού καντίνας - Στο νοσοκομείο αρκετοί με συμπτώματα
Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι πλανόδιοι που πούλησαν τα ύποπτα τρόφιμα στους ασθενείς - Μία 38χρονη, μία 45χρονη και ένας 52χρονος έφυγαν από τη ζωή μετά από κατανάλωση γουακαμόλε και σάντουιτς με μπρόκολο
Ασθενοφόρο 4