Κόσμος

Brexit: Συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα σε κυβέρνηση και Εργατικό Κόμμα

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε τη συνέχιση των συνομιλιών με το Εργατικό Κόμμα για την εξεύρεση λύσης στο Brexit.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη στο υπουργικό συμβούλιο συμφωνήθηκε πως είναι «επιτακτική» η επικύρωση της συμφωνίας για το Brexit μέχρι την θερινή διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου, που συνήθως ξεκινά τον Ιούλιο.

«Οι υπουργοί που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις παρουσίασαν τις λεπτομέρειες των συμβιβασμών που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εξετάσει για να εξασφαλίσει μία συμφωνία που θα επιτρέψει στην Βρετανία να φύγει από την ΕΕ με μία συμφωνία, το συντομότερο δυνατό.

Το υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε τη συνέχιση των συνομιλιών με το Εργατικό κόμμα για να δει τι μπορεί να γίνει για το Brexit. Ωστόσο, συμφωνήθηκε ότι είναι επιτακτικό να φέρει το νομοσχέδιο για την συμφωνία αποχώρησης έγκαιρα, ώστε να λάβει τη βασιλική έγκριση μέχρι τη θερινή διακοπή του κοινοβουλίου» είπε εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, σχετικά με το υπουργικό συμβούλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος
Νέο ξέσπασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφου που τον «πίεσε» για το κόστος της αίθουσας εκδηλώσεων του Λευκό Οίκο – «Είσαι χαζός άνθρωπος»
Η τελευταία εκτίμηση για το κόστος κάνει λόγο για περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια, ποσό διπλάσιο από αυτό που είχε αρχικά ανακοινωθεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια
τραμπ
Νέο σχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εναντίον των δημοσιογράφων: Τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τις πηγές τους
«Οποιοσδήποτε μάρτυρας, είτε είναι ρεπόρτερ είναι όχι, που έχει στην κατοχή του πληροφορίες για τους εγκληματίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί αν λάβει κλήτευση σχετικά με παράνομη διαρροή διαβαθμισμένου υλικού», είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης των HΠΑ, Τοντ Μπλαντς
Τοντ Μπλαντς