Site icon NewsIT
18:38 Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Διαφυλικοί στον αμερικανικό Στρατό: Δεν εφαρμόζεται (ακόμα) η οδηγία Τραμπ!

Ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ανέφερε σήμερα ότι δεν εφαρμόζεται ακόμη καμία αλλαγή στην πολιτική του στρατού απέναντι στα διαφυλικά άτομα, παρά το σχέδιο που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την απαγόρευση της στρατολόγησής τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Δεν θα υπάρξουν τροποποιήσεις στην τρέχουσα πολιτική μέχρις ότου να λάβει ο υπουργός Άμυνας την οδηγία του προέδρου και να εκδόσει (ο υπουργός) τον οδηγό εφαρμογής της” τόνισε ο Ντάνφορντ σε ένα γραπτό μήνυμά του προς τους επικεφαλείς των μονάδων, τους διοικητές και τους αρμόδιους στρατολόγους.

Τραμπ… ο Δημοκράτης! Τέλος ο στρατός για διαφυλικούς!

“Στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλο το προσωπικό μας. Και κυρίως, δεδομένου του αγώνα και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην επίτευξη των προσδιορισμένων αποστολών μας”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version