Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκανε διπλή ζωή και σκηνοθέτησε τον θάνατό του! [vid]

Έκανε διπλή ζωή και σκηνοθέτησε τον θάνατό του! [vid]

Λίγο καιρό μετά την εξαφάνισή του και το σημείωμα αυτοκτονίας που βρήκε η γυναίκα του, ο 29χρονος αστυνομικός Coleman Martin από το Όστιν βρέθηκε ζωντανός στο Μεξικό.

Η σύζυγος του 29χρονου αστυνομικού είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του όταν έφυγε από το σπίτι για να “καθαρίσει” όπως της είπε το κεφάλι του.

Μετά από 15 λεπτά της έστειλε ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας. “Τα στοιχεία οδήγησαν τις αρχές να πιστέψουν ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Πιστεύεται ότι δεν έχει αυτοκτονήσει και κατέφυγε στο Μεξικό”.

Οι αρχές ανακάλυψαν πως αγόρασε σχοινιά, τσιμεντόλιθους και μια σχεδία, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στα μεξικανικά σύνορα την επόμενη μέρα με το σημείωμα αυτοκτονίας που τους περιέγραψε η σύζυγός του στο μπροστινό κάθισμα.

Στην ακτή της λίμνης και λίγα μίλια μακριά από το σημείο που είχε παρκάρει βρέθηκε μια σχεδία και οι αρχές έψαξαν για το πτώμα του χωρίς να βρουν τελικά τίποτα. Ανακάλυψαν όμως αργότερα ότι είχε στενή σχέση με άλλη γυναίκα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι ακόμα ζωντανός.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε