Site icon NewsIT
10:44 Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Έκλεψαν 18 τόνους εκρηκτικών!

  Άγνωστοι ένοπλοι έκλεψαν την καρότσα ενός φορτηγού που μετέφερε τουλάχιστον...18 τόνους εκρηκτικά στο βόρειο Μεξικό.

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

 

Αστυνομικοί βρήκαν την καμπίνα του φορτηγού σε δρόμο που συνδέει τις πόλεις Σαλτίγιο και Μοντερέι, στο βόρειο Μεξικό–αλλά η καμπίνα και το φορτίο ήταν άφαντα, σύμφωνα με τον Κάρλος Χαουρέγκι, υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας της τοπικής κυβέρνησης στην πολιτεία Νουέβο Λεόν.
 
Τα εκρηκτικά πιστεύεται ότι μεταφέρονταν στην πόλη Νουέβο Λαρέδο, στην παραμεθόριο με τις ΗΠΑ. Δεν έγινε γνωστό για ποια χρήση προοριζόταν το φορτίο που εκλάπη.
Αν και οι αρχές τηρούν πολλές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση μυστικές, μεξικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός αγνοούνται καθώς και ότι η καμπίνα του φορτηγού επλήγη από πολλές σφαίρες.
 
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version