Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές στην Αλβανία: Οδηγός έσπειρε τον τρόμο στην κεντρική πλατεία των Τιράνων (vid)

Εκλογές στην Αλβανία: Οδηγός έσπειρε τον τρόμο στην κεντρική πλατεία των Τιράνων (vid)
Φωτογραφία video grab

Με εντάσεις και μικροεπεισόδια διεξήχθησαν σήμερα οι κοινοβουλευτικές εκλογές στην Αλβανία. Καταγγελίες για αγοροπωλησία ψήφων, καταγγελίες για αξιοποίηση κρατικών αρχείων με προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων, ένα ζευγάρι κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ ένας πολίτης συνελήφθη.

Αυτό όμως που ξεχώρισε στις αλβανικές ιστοσελίδες ενημέρωσης ήταν μία είδηση που θα μπορούσε να ήταν εμπνευσμένη από ταινία δράσης. Ένας 32χρονος έσπειρε τον τρόμο στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη, στα Τίρανα, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να οδηγεί σαν παρανοϊκός, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών.

Ο άντρας μπήκε στο αυτοκίνητο και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στην πλατεία.

Όταν του ζητήθηκε από τους πολίτες να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε να γυρίζει με το όχημά του.

Κάποια στιγμή ένας 22χρονος μπήκε μέσα από το παράθυρο μέσα στο όχημα και με τη βοήθεια άλλων πολιτών τον έβγαλε από το αυτοκίνητο.

Ο 32χρονος συνελήφθη από τις Αρχές.

«Νόμιζα πως ήταν τρομοκρατική πράξη» ανέφερε ο 22χρονος.

«Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο ακολουθώντας τρελή πορεία, όπως ακριβώς συμβαίνει σε τρομοκρατικές πράξεις που ακούσαμε να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, και έπεσε στους πολίτες. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο σημείο. Γύρισε το αυτοκίνητο, κάποιοι άλλοι ήρθαν [να βοηθήσουν] αλλά δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω», δήλωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις