Κόσμος

Εξαφανίστηκε ολόκληρο χωριό από κατολίσθηση

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι εκφράζονται φόβοι ότι έχουν καταπλακωθεί ύστερα από κατολίσθηση που προκλήθηκε σήμερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, όπως δήλωσε στο Ρόιτερς ο γενικός επιθεωρητής της εθνικής υπηρεσίας φυσικών καταστροφών, ο οποίος πρόσθεσε ότι σωστικά συνεργεία μεταβαίνουν στην περιοχή, η οποία απέχει 60 χιλιόμετρα από την πόλη Πούνε στη δυτική Ινδία.

Επτά ομάδες αποτελούμενες από 42 διασώστες η καθεμία βρίσκονται καθ’ οδόν.

Τμήμα ενός λοφίσκου αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε χωριό στην περιοχή της Πούνε εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που προκαλούν οι μουσώνες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Στις προσπάθειες διάσωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, συμμετέχουν και οι κάτοικοι του χωριού, ο στρατός και η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ υπέρ Νετανιάχου: «Σέρνεται σε δίκη για το τίποτα – Δεν θα το ανεχτούμε αυτό»
Ισραηλινό δικαστήριο απέρριψε αίτημα της υπεράσπισης του Νετανιάχου να αναβληθούν για δύο εβδομάδες οι ακροαματικές διαδικασίες της δίκης του για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης
Ντόναλντ Τραμπ
Χιλιάδες στην παρέλαση του gay pride στη Βουδαπέστη - Γύρισαν την πλάτη στην απαγόρευση του Όρμπαν
Τουλάχιστον 70 ευρωβουλευτές έχουν ανακοινώσει ότι θα δώσουν το παρών «για να πουν στον Βίκτορ Όρμπαν ότι δεν θα ανεχθούν να διαλύσει το ευρωπαϊκό σχέδιο και να ποδοπατήσει τα θεμελιώδη δικαιώματα»
Pride στη Βουδαπέστη