Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκτέλεσαν διαβόητο παιδοκτόνο – Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια

Εκτέλεσαν διαβόητο παιδοκτόνο – Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια

Ήταν πριν από 17 χρόνια που ο διαβόητος John Battaglia σκότωσε τις δύο κόρες του με τη γυναίκα του να ακούει τις κραυγές τους από το τηλέφωνο.

Οι αρχές του Τέξας εκτέλεσαν τον John Battaglia για το έγκλημα που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

“Γεια σου Mary Jean. Θα σας δω όλους μετά. Προχωρήστει παρακαλώ” είπε όταν τον ρώτησαν αν έχει να πει κάτι τελευταίο. Αφού έκλεισε τα μάτια του και του έκαναν την ένεση, τα άνοιξε ξανά και σήκωσε το κεφάλι του. “Είμαι ακόμα ζωντανός;”. Ήταν λίγο αργότερα που άρχισε η επίδραση. “Το καταλαβαίνω”. Πέρασαν 22 λεπτά για να πεθάνει μετά τη θανατηφόρο ένεση.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ο πρώην πεζοναύτης, λογιστής με βίαιο παρελθόν, χωρισμένος από την πρώην σύζυγό του που κακοποιούσε, πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες του, ηλικίας 6 και 9 ετών, μέσα στο διαμέρισμά του. Φρόντισε η πρώην γυναίκα του να ακούει τι συνέβαινε από το τηλέφωνο.

“Όχι μπαμπά, σε παρακαλώ μη, μην το κάνεις” του έλεγε η 9χρονη κόρη του Faith. Δεν λύγισε στιγμή. Σκότωσε την 9χρονη Faith και την 6χρονη κόρη του Liberty ενώ η πρώην γυναίκα του άκουγε στο τηλέφωνο.

“Καλά γ@@@ Χριστούγεννα” της φώναξε από τη γραμμή και συνέχισε να πυροβολεί. Όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο βρήκαν ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στον τηλεφωνητή. “Καληνύχτα μικρά μου. Ελπίζω να αναπαύεστε σε ένα διαφορετικό μέρος. Μακάρι να μην είχατε καμία σχέση με τη μητέρα σας. Ήταν διαβολική, κακιά, ανόητη. Θα ελευθερωθείτε”.

Μετά τη σφαγή πήγε σε ένα μπαρ και στη συνέχεια πήγε να κάνει τατουάζ από ένα τριαντάφυλλο σε κάθε μπράτσο. Ένα για κάθε κόρη του που είχε εκτελέσει εν ψυχρώ.

Οι δικηγόροι του Battaglia είχαν προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο με την ελπίδα ότι θα επιτύγχαναν την αναστολή της θανάτωσής του την τελευταία στιγμή, κάτι όμως που απορρίφθηκε.

Η εκτέλεση του Baggaglia ήταν η δεύτερη αυτή την εβδομάδα στο Τέξας και η τρίτη μέσα στο 2018. Η Πολιτεία ιστορικά εκτελεί τους περισσότερους θανατοποινίτες. Καμία άλλη αμερικανική Πολιτεία δεν έχει προχωρήσει στην εκτέλεση κάποιου προσώπου καταδικασμένου στην εσχάτη των ποινών μέχρι στιγμής για φέτος.

Πηγή: Chron.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις