Κόσμος

Ελέφαντας ποδοπάτησε μέχρι θανάτου μάνα και κόρη

Ο ελέφαντας επιτέθηκε στα δύο άτομα και τα ποδοπάτησε μέχρι θανάτου.

Ένας ελέφαντας σκότωσε μια αμερικανίδα τουρίστρια και τη μόλις ενός έτους κορούλα της κοντά στο όρος Κένυα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Τα θύματα μετείχαν χθες Τρίτη, σε ομάδα που πραγματοποιούσε πεζοπορική διαδρομή στο όρος Κένυα και είχαν μαζί τους οδηγό. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι μητέρα και κόρη δέχτηκαν επίθεση από τον ελέφαντα, ο οποίος τις άρπαξε από πίσω και τις ποδοπάτησε μέχρι θανάτου.

Τέσσερα άλλα μέλη της πεζοπορικής ομάδας πρόλαβαν και διέφυγαν.

Τα τελευταία χρόνια στην Κένυα έχουν αυξηθεί δραματικά τα περιστατικά που θηλαστικά ζώα επιτίθενται σε ανθρώπους και αντίστροφα. Επίσης έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις όπου ελέφαντες κατέστρεψαν τις σοδειές των χωρικών σε περιοχές οι οποίες βρίσκονται κοντά στους εθνικούς δρυμούς της χώρας αυτής της ανατολικής Αφρικής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Η Τουρκία, τα κράτη του Κόλπου ή η Ευρώπη θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συνομιλίες με τον Πούτιν
Ο Ζελένσκι έχει ζητήσει συνομιλίες με τον Πούτιν, αλλά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι δεν έχει προετοιμαστεί η ατζέντα για μια τέτοια συνάντηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι