Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλον Μασκ: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο» δηλώνει έγκυος πρώην εργαζόμενη του Twitter

Έλον Μασκ: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο» δηλώνει έγκυος πρώην εργαζόμενη του Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

«Θα τα πούμε στο δικαστήριο», δηλώνει η Σίναν Λου, πρώην εργαζόμενη στο Twitter που απολύθηκε από όταν ανέλαβε ο Έλον Μασκ, η οποία είναι και 6 μηνών έγκυος και καταγγέλλει λόγους «διακρίσεων».

Η πρώην εργαζόμενη του Twitter εργαζόταν ως μάνατζερ επιστημονικών δεδομένων και ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που απολύθηκαν την περασμένη Παρασκευή, μερικούς από τους οποίους ο Έλον Μασκ καλεί ξανά πίσω στη δουλειά.

«Προφανώς υπάρχει θέμα διακρίσεων εδώ και θα δώσω τη μάχη μου», γράφει στους υπόλοιπους λογαριασμούς της στα social media η Σίναν Λου, αφού το Twitter εξαφάνισε τον λογαριασμό της και – προφανώς – όλες τις αναρτήσεις της από την πλατφόρμα.

«Το ταξίδι μου στο Twitter έλαβε τέλος. Απολύθηκα ενώ είμαι 6 μηνών έγκυος. Ήταν απόλαυση να δουλέψω με όλους εσάς και είμαι ευγνώμων που ήμουν σε αυτό το ταξίδι με αυτή την ομάδα. Προφανώς υπάρχει θέμα διακρίσεων εδώ και θα δώσω τη μάχη μου.

Η δουλειά μου είχε αποτελέσματα και ξέρω ότι άλλοι άνδρες μάνατζερ που δεν είχαν τη δική μου αποτελεσματικότητα, επιλέχθηκαν να μείνουν. Θα τα πούμε στο δικαστήριο» έγραψε η Λου.

Μάλιστα, η DailyMail αναφέρει ότι δεν είναι η μόνη εγκυμονούσα που απολύθηκε, καθώς το ίδιο έγινε στα γραφεία του Σαν Φρανσίσκο με την 8 μηνών έγκυο, Ρέιτσελ Μπον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελον Μασκ απέδωσε τις απολύσεις στη «χασούρα» 4 εκατ. δολαρίων την ημέρα, που είχε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η εταιρεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις