Κόσμος

Επίθεση στις Βρυξέλλες: Όλη η χώρα σε κατάσταση πολιορκίας – Κλειστά τα πάντα!

Τρόμος παντού στις Βρυξέλλες. Μετά τις απανωτές εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και στο Μετρό οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν όλους τους σταθμούς του μετρό αλλά και να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των μέσων μεταφοράς στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Η κυβέρνηση έδωσε εντολή να σταματήσει η κυκλοφορία του τράμ, των λεωφορείων και του Μετρό ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνέστησε στο προσωπικό της να αποφεύγει τις μετακινήσεις και να παραμείνει στο γραφείο ή στο σπίτι μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες. Επίσης οι αρχές συνέστησαν στους κατοίκους των Βρυξελλών να μείνουν στα σπίτια τους. Σημειώνεται ότι το επίπεδο συναγερμού στο Βέλγιο είναι το ανώτατο μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις οι νεκροί είναι δεκάδες και αμέτρητοι οι τραυματίες.

Η Eurostar ματαίωσε τα δρομολόγια των τρένων από και προς τις Βρυξέλλες μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στην πόλη. “Συστήνεται στους πελάτες της Eurostar στις Βρυξέλλες να ματαιώσουν το ταξίδι τους και να μην προσέλθουν στον σταθμό”, αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter. 
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον