Site icon NewsIT
19:09 Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Επίθεση με χημικά στην Ντούμα: Κατηγορούν την Ρωσία για… παρέμβαση!

Η Ρωσία ενδέχεται να αλλοίωσε τις "αποδείξεις" από την τοποθεσία όπου φέρεται να σημειώθηκε επίθεση με χημικά όπλα, στην Ντούμα της Συρίας, υποστήριξε σήμερα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Ντούμα

“Οι Ρώσοι θα μπορούσαν να έχουν επισκεφθεί το σημείο της επίθεσης στην Ντούμα. Φοβόμαστε μήπως τον αλλοίωσαν, με σκοπό να παρεμποδίσουν τις προσπάθειες της αποστολής του ΟΑΧΟ για μια αποτελεσματική έρευνα” υποστήριξε ο Αμερικανός διπλωμάτης Κεν Γουόρντ στη συνεδρίαση του Οργανισμού στη Χάγη.

Εικόνες φρίκης! Η Γαλλία δημοσιεύει αποδείξεις (;) για επίθεση με χημικά στην Συρία! Σκληρές εικόνες

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του ΟΑΧΟ Αχμέτ Ουζουμτζού επιβεβαίωσε ότι οι επιθεωρητές δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί στην Ντούμα για να ξεκινήσουν τη συλλογή αποδείξεων. Πρόσθεσε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι Συρία και Ρωσία επικαλέστηκαν “προβλήματα” στον τομέα της ασφάλειας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version