Κόσμος

Ερντογάν: ‘Εχουμε σκοτώσει 2.000 τρομοκράτες εντός κι εκτός Τουρκίας

Η Τουρκία έχει σκοτώσει περίπου 2.000 μαχητές κατά τη διάρκεια των τελευταίων επιχειρήσεων στο εσωτερικό της χώρας και εκτός των συνόρων της και οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν. Αυτό είπε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Τώρα 2.000 τρομοκράτες έχουν σκοτωθεί εντός και εκτός της χώρας» υπογράμμισε ο Ερντογάν σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό AHaber.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιούν επιχειρήσεις εναντίον των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και επίσης εναντίον των θέσεων των Κούρδων ανταρτών στην τουρκική επικράτεια και στο βόρειο Ιράκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι