Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έσπασε” το twitter το debate Κλίντον – Τραμπ!

“Έσπασε” το twitter το debate Κλίντον – Τραμπ!

Δεν “έσπασε” μόνο τα… μηχανάκια της τηλεθέασης το debate ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ, το πρώτο από τα τρία που θα γίνουν συνολικά μέχρι τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. “Έριξε” και το twitter, αφού πέρασε στην ιστορία ως το debate για το οποίο έχουν tweet-αρει περισσότερο οι χρήστες!

Το ανακοίνωσε το Twitter. Που μπορεί να μην έχει δώσει (ακόμα) στοιχεία με αριθμούς αλλά εκτιμάται πως η μονομαχία Κλίντον – Τραμπ ενόψει των αμερικανικών εκλογών θα ξεπεράσει τα 10,3 εκατομμύρια tweets από το debate των προεδρικών εκλογών του 2012.

Όσον αφορά στην τηλεθέαση, αναμένεται πως ο αριθμός των τηλεθεατών θα κυμανθεί ανάμεσα στα 80 και τα 100 εκατομμύρια! Που μπορεί να είναι και περισσότεροι ακόμα αν σκεφτεί κανείς πως είναι πολλοί εκείνοι που επέλεξαν να δουν το debate από live streaming στο YouTube ή το Facebook.

Κι αν η Χίλαρι μάλλον νίκησε στα σημεία στο debate, στα social media «βασιλιάς» είναι ο Τραμπ! Σύμφωνα με το Twitter, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έγινε θέμα συζήτησης όσο ήταν σε εξέλιξη η τηλεμαχία σε ποσοστό 62% και η Χίλαρι κατά 38%.

Στο Facebook, ο Τραμπ κέρδισε με… 79% έναντι 21% της Κλίντον.

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε