Κόσμος

Φρίκη! Έβαζε τον άντρα της να βιάζει την κόρη της – Ήθελε κι άλλο παιδί

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις της αρρωστημένης ζωής που είχαν επιλέξει η Misty Machinshok και ο 29χρονος σύζυγός της Gary.

Η 33χρονη γυναίκα από το Wilkes-Barre στην Pennsylvania γνώρισε τον νέο της σύζυγο από τη σελίδα γνωριμιών Booty Call και ήθελε ένα ακόμα παιδί εκτός από τη 15χρονη κόρη της.

Για να εκπληρώσει την επιθυμία της προχώρησε στο πιο αρρωστημένο σενάριο, βάζοντας τον άντρα της να βιάζει επανειλημμένα την ανήλικη κόρη της.

Τις πρώτες φορές κρατούσε η ίδια τα χέρια της κόρης της, ενώ τους έδινε οδηγίες για τις καλύτερες θέσεις ώστε να μείνει έγκυος. 

Σχεδίαζε μάλιστα να πει σε όλους πως η 15χρονη έμεινε έγκυος σε ένα πάρτι, ενώ παραδέχτηκε πως κακοποιούσε και την 11χρονη αδερφή της.

Ο 29χρονος παραδέχτηκε πως βίαζε την ανήλικη κάθε λίγες ημέρες στη διάρκεια του 2013.

Οι δύο ανήλικες μένουν τώρα με ανάδοχες οικογένεις, ενώ η μητέρα τους Misty Machinshok καταδικάστηκε σε 15-30 χρόνια φυλακή.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ πλήττουν σκάφος ναρκοδιακινητών ανοιχτά της Βενεζουέλας – Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για 11 νεκρούς «ναρκοτρομοκράτες»
Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε ταχύπλοο γεμάτο ναρκωτικά στην Καραϊβική – Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά για πλήγμα σε ισχυρή εγκληματική οργάνωση της Βενεζουέλας
Το βίντεο που δείχνει το σκάφος που χτυπήθηκε από το αμερικανικό ναυτικό
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί τον Σι Τζινπίνγκ ότι «συνωμοτεί» με Πούτιν και Κιμ κατά των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο Αμερικανός πρόεδρος ειρωνεύτηκε μέσω Truth Social, κατηγορώντας τον Κινέζο ομόλογό του ότι συμμαχεί με τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση του Πεκίνου
Ο Ντόναλντ Τραμπ